TIP: SOV GODT MED LAVENDELDUFT

11 FINE DETALJER TIL BADEVÆRELSET

bathroom

REKLAMELINKS: 1. Spejl | 2. Bakke | 3. Håndklæde | 4. Håndklædeholder | 5. Væglampe
6. Lågkrukke | 7. Håndsæbe | 8. Duftlys | 9. Potteskjuler | 10. Bænk | 11. Toiletbørste

Badeværelset kan være et ret besværligt rum at indrette og give et personligt præg – særligt hvis man bor til leje. Der er ligesom bare nogle essentielle ting, som man ikke sådan lige kan ændre på eller fjerne. Heldigvis kan mindre detaljer såsom lamper, spejle og nips gøre en stor forskel for helhedsindtrykket. Her har I mit bud på en række fine sager, som jeg vil vove at påstå kan pifte næsten ethvert badeværelse op. De måtte i hvert fald gerne rykke ind hos mig.

Mette.

10 COMMENTS

 • Hvor er det nogle fine ting !:) Kan især rigtig godt lide den bænk du har fundet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Tak. Ja ikke? Den er jeg altså også helt forgabt i selv :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Har I et bud på en pæn radio til badeværelset – altså ikke bare en højtaler. Jeg har næsten opgivet at finde en, og min bedre halvdel insisterer på en DAB-radio. Tak for en god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Christina. Jeg har ledt og ledt, men synes simpelthen ikke jeg kan finde nogen pæne, som har DAB. Der er ellers mange smukke højtalere, men ikke rigtigt nogen der har DAB. Ved ikke om producenterne er gået helt væk fra det igen? Beklager, at jeg ikke kan hjælpe. KH Mette.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej i to
  Det er virkslig nogle fine ting i har fundet, og det er super fedt sat op. Hvordan har i lavet billedet i toppen?Har i photoshoppet de forskellige billeder af det interiør i reklamerer for ind i et billede? Hvordan får i sådan et flot resultat, hvor i kan vise alle 11 ting på ét billede? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Laura. Beklager meget det sene svar, vi har været på ferie :-) Man kunne sagtens photoshoppe det sammen ja, men vi bruger faktisk oftest bare gode gamle PowerPoint til at sætte collager op i. Det er også sådan vi har gjort her. Det er super nemt og hurtigt, og giver (synes vi) et ligeså fint resultat. Vi kan helt klart anbefale dig at lege lidt med det, hvis du gerne vil lave dine egne collager.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh den bænk må også godt flytte ind hos mig! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ilse Klinke

  Kan jeg få oplyst målene på bænke, og hvad den koster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej ville gerne høre om I kan oplyse hvor den sorte bænk er fra?
  Tak
  Hilsen
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: SOV GODT MED LAVENDELDUFT