A NICE AND BUDGET-FRIENDLY BAR CART

ET TIP TIL KØBENHAVNER-BADEVÆRELSET

 photo 44522-ifo-renova-Showroom6 redigeret_zpsdgznyd0g.jpg
Vi ved, at rigtig mange af jer bor i de større byer, hvor man desværre ofte må gå på kompromis med badeværelsets størrelse, hvis man gerne vil bo centralt. I den forbindelse, synes vi, at Ifö fortjener lidt opmærksomhed, for de har netop gjort det muligt, at indrette sig med pæne badeværelsesmøbler – selv til de helt små badeværelser. På billederne her er det en Ifö Renova møbelpakke, der ikke fylder alverden, men er virkelig pæn at se på, og funktionaliteten er stadig tænkt ind, i form af en lille organiseringskuffe i den store skuffe. Ifö har generelt et bredt udvalg af de pladsbesparende møbelpakker, som alle består af en vask og et formonteret underskab eller skuffe. Selvom sådan en underskab måske ikke ser ud af meget, så har det alligevel en kæmpe betydning, hvis alternativet er, at man slet ikke har nogen form for opbevaring i sit badeværelse – og her taler vi altså af erfaring. Så har man kun få kvadratmeter at gøre godt med, er det bestemt oplagt at udnytte pladsen under vasken. Et lille ekstra tip til det lille badeværelse er desuden at installere et væghængt toilet, for det giver nemlig en meget større rumfornemmelse, og gør det lettere at gøre rent (vigtig detalje). Så står I og skal til at have piftet badeværelset lidt op, kan vi kun anbefale jer at lure lidt mere på Ifös forskelige serier her. Der er nemlig rigtigt mange lækre muligheder til de små badeværelser, så man ikke behøver at gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet :-)

 photo 44523-ifo-renova-Detail2-1 redigeret_zps4no0iik9.jpg

Indlægget er udgivet i samarbejde med Ifö.

13 COMMENTS

 • Marie

  Fine løsninger, men mit badeværelse er desværre så småt, at jeg ikke engang har plads til underskab under vasken. Derimod har jeg en hylde og et væghængt skab. Begge dele overvejer jeg at skifte ud fordi de ikke er videre pæne, men jeg synes det er rigtig svært at finde pæne hylder og skabe til badeværelser. Har I nogle idéer? Det er især hylden, der volder mig problemer fordi den gerne skal relativt smal og have kant, så tandbørstekrus ol. ikke falder ud over kanten…
  Måske I kunne lave et indlæg herom?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Æv, hvor surt. Men hvad er der så under vasken? I forhold til vægskabe så laver IKEA det her, som er ret fint og simpelt, og samtidig ikke virker for voldsomt i små rum. En af vores veninder har også brugt IKEAs hvide gallerihylder på sit badeværelse, det ser super fint ud at have produkter/tandkrus osv. stående derpå, og samtidig har de en lille kant. Ved ikke om du kan bruge det til noget, men det er umiddelbart vores bedste råd – vi skal selvfølgelig nok have et indlæg i tankerne, hvis vi finder på nogle bedre idéer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Jeg kan se på de andre kommentarer, jeg ikke er den eneste med problemet “ekstra-småt københavner badeværelse” :) . Jeg har bare rør under vasken: Mit toilet står så tæt på vasken, at skabet næsten vil være i vejen for ens ben, når man sidder på toilettet, og der er derfor ikke plads til underskab.
   God idé med gallerihylderne. Så må jeg bare lige undersøge om de kan tåle lidt badeværelsesfugt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Fedt! Vil helt klart tjekke hvad de har af produkter – måske har de noget jeg kan bruge :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er der garanteret – vi synes i hvert fald, at de har et virkelig fint udvalg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Skal snart at renovere badeværelse i København på 2 kvm. Det er godt nok svært at finde inspiration til.
  Prøv lige at google “small bathroom” – ALTSÅ HELT ÆRLIGT! Folk har aldrig set et Københavner-badeværelse ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Haha, du har ret – de er virkelig SMÅ! Men vi håber du finder en god løsning alligevel, på trods af googles manglende hjælp ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Mit badeværelse er 80×120, så det må komme med i kategorien småt. Jeg har fået lavet et spejl der fylder det meste af døren, det gør rummet virker større og knap så indelukket. Og så har man også et fuldfigurs spejl ude i gangen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Ej det lyderda som en vildt fed idé :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Fedt med fokues på de små badeværelser, men jeg vil lige sige, at mange københavnerbadeværelser er indrettet med brus ved siden af toilettet, så alt derinde bliver vådt. Det er jo relativt, men for mig at se er badeværelset på billedet ok stort :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Du har en pointe, men vi forestiller os alligevel at løsningen med underskabet vil kunne gå på en del Københavnerbadeværelser – selvom de virkelig kan være små, nogle af dem! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kom endelig, endelig med mange flere gode råd til små københavner-badeværelser:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg vil give nogle af de andre ret i, at dette er et stort badeværelse, når det kommer til københavner badeværelser. Alle ideer til små badeværelser, jeg har kunne finde, har været til badeværelser der er næsten dobbelt størrelse af mit (som er ca. 90x120cm) eller større og kan derfor ikke rigtig bruges. Jeg syntes at det roder for meget i et så lille rum med åbne hylder og de skabe som kan være der i dybden, har låger der ikke vil kunne åbnes helt, pga. pladsmangel.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A NICE AND BUDGET-FRIENDLY BAR CART