COLOURFUL WALLS

TIP: SOV GODT MED LAVENDELDUFT

Indlægget indeholder annoncelinkslavendel lavendel2

I forbindelse med vores samarbejde med Dunlopillo har jeg på det seneste skrevet lidt om søvnkvalitet, og I det seneste indlæg erklærede jeg, at jeg vil opnå en bedre søvnkvalitet ved at stræbe efter at få mere søvn. Helt tilfældigt kom jeg til at tale med min kollega, som anbefalede mig at snige lavendelduft ind i mit soveværelse, da lavendler har en helt unik afslappende effekt og desuden kan forebygge stress og angst. Det er ikke nogen hemmelighed, at mit arbejdsliv på det seneste har været lidt til den travle side. Normalt har jeg aldrig problemer med at falde i søvn, for jeg er typen, der sover fem minutter efter, jeg har lagt mig på puden. I den seneste tid har jeg dog flere gange haft svært ved at falde i søvn på grund af ren og skær tankemylder. Jeg forestiller mig at flere af jer kender det?

I dag var jeg et smut i Normal, og som så ofte før gik jeg ud af butikken flere hundrede kroner fattigere og med en pose med ting og sager, jeg ikke vidste, jeg manglede; plaster, vatrondeller, microfiberklude, håndcreme, støttestrømper til flyvetur, bagagetag, skuresvampe, håndsprit, afslappende fodgele, fodbadesalt, ansigstsmaske, barberblade, neglebånds revitalizer og nå ja, en pudespray med duft af lavendel!

Efter hvad min kollega havde fortalt mig, kunne jeg ikke stå for den. Så nu står den fine lille flaske på mit natbord klar til et sprøjt på puden ved sengetid. Jeg er spændt på at opleve effekten af den. Og om den overhovedet gør en forskel. Uanset hvad, hænger dufte og stemninger uløseligt sammen, så om ikke andet håber jeg, at den kan bidrage til lidt velvære-feeling i mit soveværelse :-)

Hvis du ikke er så meget til en spray, er der også andre måder at få lavendelduft ind i soveværelset på, f.eks. med dette fine duftlyssmukke duftpinde fra Voluspa eller duftposer som disse.

Blot et lille tip herfra.

/Camilla Marie

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COLOURFUL WALLS