Velkommen til HOMESICK – en blog med fokus på interiør, inspiration & personlig boligstil.

BAG HOMESICK er vi Mette & Camilla Marie – t0 piger midt i 20’erne, som brænder for boligindretning og kreative ideer. Oprindeligt var vi tre, men i foråret 2017 valgte Tatiana at stoppe på bloggen.

Historien
Vi mødte alle 3 hinanden i 2011, da vi startede på vores bacheloruddannelse i Designkultur og Økonomi og har siden da delt vores fælles interesse med hinanden. I efteråret 2012 oprettede vi bloggen – intetanende om, hvad vi gik ind til, og hvor den ville tage os hen.

Det var vores fælles veninde, Marianne, som inspirerede os til at starte bloggen. Hun havde netop oprettet sin egen modeblog, og i den forbindelse skiftedes vi til at skyde outfitbilleder for hende. En aften over et glas vin kom vi til at tale om, at det kunne være sjovt at starte en blog om boligindretning, da det var vores store fælles interesse, og at det samtidig kunne være ideelt med et sted, hvor vi kunne samle alt det, der inspirerede os hver især. Vi blev mere og mere begejstrede for ideen, og så snart vi havde fundet på et navn til bloggen, gjorde vi alvor af det. Lige siden har bloggen været vores legeplads, hvor vi får lov til at være kreative og dele ud af vores tanker om boligindretning.

HOMESICK DIY
I april 2016 udgav vi vores første bog HOMESICK DIY – 66 små og store projekter til indretning af dit hjem for Politikens Forlag. Køb og læs mere om bogen her.

På HOMESICK går vi ind for “link with love” og forsøger derfor altid at kreditere og angive kilder på de billeder vi bruger. Dog gør Pinterest det ikke altid nemt for os, så hvis du ser, at vi ved en fejl har angivet det forkerte link, eller hvis du ikke er tilfreds med at se et af dine billeder på vores blog, så kontakt os endelig! Alle billeder der er taget af os samt collager vi har sammensat er beskyttede – de må gerne deles, men vær sød at linke tilbage til HOMESICK.nu, hvis du benytter dig af dem.

Hvorfor ‘HOMESICK’?
Slår du HOMESICK op i engelskordbogen, betyder ordet hjemve og dækker over det at længes hjem. Det er en følelse, vi kender særdeles godt – selv i hverdagen. Hjem er for os det sted, hvor vi føler os trygge, hygger os, fifler rundt med vores små projekter og er generelt det sted, hvor vi føler os allerbedst tilpas. Derudover er HOMESICK helt enkelt sammensat af ordene “HOME” og “SICK”, der, for os, symboliserer det at være lidt af en ’boligtosse’. Det synes vi passer perfekt til vores blog, for bloggen er lige præcis et sted, hvor alle, der er syge med boligindretning, kan klikke ind og få deres daglige dosis inspiration.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på homesick.kontakt@gmail.com. Vi ønsker dig god læselyst.

Kærligst

Camilla Marie Hahn Jespersen & Mette Pedersen


Welcome to the HOMESICK – A blog focusing on interior, inspiration & personal home decor.

Behind homesick we are three danish girls in the middle of our 20’s. The blog is our playground where our thoughts and ideas can freely play. 

On HOMESICK we’ll always try to credit the source of the photos we use, but sometimes Pinterest makes this a little harder. If you notice that we have made a mistake – or if you are simply unhappy about seeing your photo on our blog – please let us know. Photos taken by us or collages created by us are protected. Feel free to share them, but please do always link back to HOMESICK.nu.