TIP: SPAR 20% PÅ ELLOS BOLIG

CHARMERENDE TOVÆRELSES MED FINE DETALJER

Indret 49 kvadratmeter Indret 49 kvadratmeterIndret 49 kvadratmeter Indret 49 kvadratmeter Indret 49 kvadratmeter Indret 49 kvadratmeter Indret 49 kvadratmeter Indret 49 kvadratmeter Indret 49 kvadratmeter Indret 49 kvadratmeter Indret 49 kvadratmeter Indret 49 kvadratmeterSource: Historiska Hem | Photo: BOUKARI

Forleden faldt jeg over denne charmende, lille toværelses. Den er på ingen måde overdådig, men derimod ret afslappet og hyggelig, hvilket jeg synes passer helt perfekt til dens 49 kvadratmeter. Jeg er især vild med reolsystemet i stuen og den mørkeblå væg i soveværelset. To elementer, der virkelig bidrager til lejlighedens karakter og gør, at man husker den. Og så kan jeg desuden også ret godt lide måden, hvorpå man har valgt at benytte Sinnerlig bænken fra IKEA’s Ilse Crawford kollektion som plantestand. Det efterlignede jeg gerne, hvis jeg havde pladsen – og bænken ;-)

Mette.

 

6 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: SPAR 20% PÅ ELLOS BOLIG