MAPIFUL: NYE FINE PLAKATER + EN RABATKODE

FINE VITRINER

Indlægget indeholder reklamelinksVitrineskabe

Reklamelinks: blå vitrine | grå vitrine | sort væghængt vitrine | sort vitrine

Et smukt vitrineskab gør noget helt særligt ved et rum, men det kræver naturligvis også lidt talent at 1. få det til at se godt ud og 2. at holde det lækkert at se på. For der er jo lige den detalje, at et vitrineskab har glaslåger. Derfor kræver et vitrine skab naturligvis, at du ikke bare læsser det ind, du ville gøre i et andet opbevaringsmøbel – men bøger, fade, vaser og vinglas kan altså let se virkelig godt ud, hvis du kæler lidt for at placere det på en pæn måde. Herover har jeg fundet fire bud på lækre vitrineskabe. Fælles for dem er, at de er malet hvide indvendigt, hvilket får indholdet til at fremstå på en elegant måde. Hvis du har nok kvadratmeter på dit badeværelse, kan du med fordel også bruge et mindre vitrineskab eller tandlægeskab til opbevaring af håndklæder, toiletpapir, skønhedsprodukter og hvad man nu ellers har på et badeværelse. Det er der et ret fint eksempel på ovre hos Cathrine på Rockpaperdresses lige her.

Camilla Marie

 

2 COMMENTS

  • I love those photos! All these cabinets look amazing x

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    De er fine de vitriner. Kunne I ikke fortsætte tråden og skrive lidt om kommoder? Hvis man ikke er til IKEA og lakerede mdf-plader…og heller ikke har råd til designklassikere…hvad kan man så kigge på?

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MAPIFUL: NYE FINE PLAKATER + EN RABATKODE