FRAME ALTERNATIVES

BLOG CHANGES

 photo DSC_0058_zpsff9c7efe.jpg
Godmooooorgen! :-) Så blev det fredag den 1. august… og hvad er der lige i det? Ikke rigtig noget, bortset fra, at der i dag sker lidt ændringer herinde på bloggen. Det vil så sige, at bloggen forbliver det samme, som vi altid har været, men vi skifter simpelthen blogfællesskab. Da vi startede HOMESiCK for snart 2 år siden (wops, det er gået stærkt), oprettede vi bloggen hos Bloggers Delight, hvor vi har været til at finde lige siden. Vi har været helt vildt glade for at være hos Bloggers Delight, men for et halvt årstid siden tog vi en stor beslutning om, at vi gerne ville prøve noget nyt. Derfor vil vi fra i dag være til at finde på Looklab.dk. Vi glæder os så meget til at blive en del af teamet – og vi håber selvfølgelig, at alle jer dejlige læsere stadig vil følge os her på homesick.nu eller på homesick.looklab.dk (I kan finde os på begge). Vi håber, at flytningen går smertefrit, men hvis der skulle være lidt kriskrads i den, i disse dage, ved I nu hvorfor! :-)

Translate: Goodmoooorning! :-) Just checking in to tell you, that we will change our site from Bloggers Delight to Looklab today. We hope that everything goes smoothly, but there might be some difficulties during our changes. Just so you know! In the future you can find us on both: homesick.nu and homesick.looklab.dk :-)

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FRAME ALTERNATIVES