HVIDE RUNDE SOFABORDE

HOMESICK.NU

NUNUNUDen opmærksomme læser har bemærket at der er sket en lille forandring øverst i skærmbilledet. Vi har nemlig fået vores eget domæne, hvilket skyldes at vi er blevet “opgraderet” fra at være PLUS bloggere, til nu at være PREMIUM bloggere (takket være JER fantastiske læsere <3), så nu er HOMESiCK at finde via Bloggers Delight’s hjemmeside. Vi har naturligvis kæmpet for at få domænet homesick.dk, men det er desværre ikke lykkedes os, så fremover er vi at finde på HOMESICK.NU. Man kan selvfølgelig stadig bruge den gamle adresse, så bliver man bare omdirigeret til den nye adresse, men husk det nuHOMESICK.NU! :-D

Photobucket

4 COMMENTS

 • Line Christiansen

  Uhhh! Lyder dejligt!!
  Et ønske her fra, om et indlæg mht inspiration på en hems! Jeg er i krise over mit værelse, da min hems er ubrugelig og irriterende. Jeg har virkelig brug for et godt inspirations-boost!! Håber i kan hjælpe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal man ændre adressen i Bloglovin for at få besked om nye indlæg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det gør ingen forskel, da det gamle domæne også stadig er aktivt – så du skulle meget gerne stadig kunne se vores indlæg på bloglovin :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HVIDE RUNDE SOFABORDE