MINIMALISTISK GULVLAMPE

FØDSESLDAGSUGE PÅ HOMESICK: GIVE-AWAY 1

Da det den 24. september er præcis et år siden, at vi startede bloggen, vil vi meget gerne takke alle jer fantastiske læsere, der gør det så sjovt for os at blogge her på HOMESiCK – det har virkelig været et fedt år! Vi startede egentlig bloggen som en slags idé-legeplads, hvor vi kunne samle vores inspiration, og derfor havde vi aldrig nogensinde regnet med, at bloggen ville vokse sig så stor, og at der var så mange, der ville finde det vi lavede interessant. Takket være jer, har bloggen allerede åbnet mange døre for os, og ikke mindst givet os en masse gode og spændende oplevelser. I er altid så søde i kommentarfeltet og behjælpelige med gode tips og idéer. Det vil vi naturligvis gerne sige TAK for, og derfor vil denne uge stå i fødselsdagens tegn – men det er ikke os der skal have gaver, det er jer! :-)

 photo Dias1_zpsa83e3b57.jpg Den første fødselsdags give-away består af dette fine sæt lysestager fra Iittala. Vi er selv helt vilde med Iittalas produkter, og særligt lysestagerne her har vi en svaghed for. Vi har på fornemmelsen at I også deler den begejstring, da vi har fået mange spørgsmål omkring lysestagerne, hver gang vi har postet billeder af dem. Nu har én af jer søde læsere muligheden for at vinde det fine sæt. Det eneste I skal gøre for at deltage, er følgende:

1. Like Iittala på Facebook her.
2. Skriv i kommentarfeltet, hvilket blogindlæg der har været jeres favorit i årets løb.

Vi trækker lod og finder en vinder søndag d. 29. september. GOOD LUCK!

Photobucket

124 COMMENTS

 • Nanna Juul

  Først og fremmest; TAK for en fantastisk blog. Jeg følger den dagligt og bliver inspireret hver gang!

  Jeg elsker specielt blogindlæg, som viser hele lejligheder og inspirerer til gennemført indretning – var specielt vild med “Appartment perfection” ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er først for nyligt kommet til, men jeg synes I har en super fed side kørende!! Mit favoritindlæg indtil videre, var jeres indretningshjælp. Super måde at inddrage jeres læsere! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen :)
  Jeg klikker jævnligt ind på bloggen for at scrolle i smukke indretningsbilleder, men det var jeres indlæg med møbler af europapaller, der fangede mig mest http://homesick.nu/2013/06/how-to-style-pallet-tables/
  – så meget, at jeg selv byggede et :) http://naturligvisnina.dk/diy-sofabord-af-europapaller/
  Så tusind tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Normark

  Mit yndlingsindlæg har været DIY læderknagerne

  http://www.bloglovin.com/frame?post=1241431019&group=0&frame_type=l&blog=7650589&link=aHR0cDovL2hvbWVzaWNrLm51LzIwMTMvMDcvZGl5Lw&frame=1&click=0&user=0

  Har ikke fået lavet dem endnu, men det skal helt sikkert prøves når jeg skal flytte inden for så længe! Hip hurra og tæ’løk med fødselsdagen til bloggen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg elsker alle indlæggene, hvor vi ser fantastiske bud på små lejligheder, der er indrettet så perfekt! :-)

  Jeg klikker herind flere gange om dagen, i gør det så godt, det er virkelig inspirerende at følge med! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine H

  http://homesick.nu/category/get-the-look/page/2/
  Generelt jeres ‘get the look’ er meget inspirerende, men det her indlæg fik mig til at ændre min stue og er endt noget i stil med den her.
  Og så er det her indlæg vidst også værd at nævne: http://homesick.nu/2013/03/something-to-lean-on/ , hvor jeg henvendte mig til jer med hjælp om en lænestol. Jeg endte med nr. 2 fra Ikea. Jeg skylder jer vidst et kæmpe tak for hjælp, inspiration, og en fantastisk blog hvor vi læsere rigtig bliver draget med. :)
  – og når ja, så tillykke med fødselsdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  DIY plankebordet synes jeg er det bedste indlæg :)
  Littala er liket i forvejen
  Skøn blog og tillykke med føs’dagen ;)

  charlottehansen83@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma Lykke

  Mit ynglings indlæg har nok været det med pallekasser inspiration, da jeg selv blev inspireret til at lave min egen pallekasse-seng! -elsker virkelig jeres skønne blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Tillykke med bloggens fødselsdag!!
  Uh, svært at vælge ét indlæg. Men bl.a. DIY lysestager af beton har jeg været begejstret for og er nærmest gået i gang med at masseproducere. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det er jo svært! Jeg elsker ALLE jeres indlæg :-)
  Nogle af mine favoritter har været, når I besøger forskellige danskeres smukke hjem, som fx her: http://www.bloglovin.com/frame?blog=7650589&group=0&frame_type=b&link=aHR0cDovL2hvbWVzaWNrLm51Lw&frame=1&click=0&user=0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Albrechtsen

  Tusind tak for en fantastisk blog, der har inspireret mig meget, specielt i min stue :-) det indlæg jeg synes er det bedste, er det med guiden til beton lysestagerne, som jeg har tænkt mig at begivenhed ud i, når min stue er ved at være på plads igen!
  Jeg elsker selv det rå og rustikke i indretningen, så det er virkelig dejligt at have fundet en blog der gør det samme. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Mit favoritindlæg på være DIY’en til det smukke bord med sorte metalbukkeben og grå brædder som plade eller DIY’en til spejlet med læderrem. Jeg er nemlig lige flyttet i ny lejlighed, har ikke så mange penge og mangler lige sådan et bord og lige sådan et spejl, så tusind tak for de gode guides og al den gode inspiration. I har virkelig den lækreste boligblog i Danmark!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette Højgård

  Fed blog – jeg følger den trofast :D

  Jeg har ikke et yndlingsindlæg, da jeg er vild med stort set alle jeres indlæg. Jeg synes dog virkelig godt om, at I slår et slag for, at det hele ikke behøver at være dyre designervare. Så jeg er ret fan af jeres Real deal vs. Budget :) Men jeg elsker også jeres andre indlæg.

  Tillykke med fødselsdagen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Krommes

  Mit yndlings (der har været flere af dem) er et af jeres indlæg om masking tape. Det fornyede hele min bolig på en billig, nem, sjov og hyggelig måde. Dét at jeg har nemt ved at fornye og skabe forskellige farver og indtryk i mit hjem er jeg blevet rigtig glad for – så tusind tak for den ide – og stort tillykke med fødselsdagen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej piger! ;-)

  Tillykke med fødselsdagen på bloggen. Jeg er stor fan af jeres indlæg som indebærer ” Real deal vs. budget” – da det er rart som studerende, at kunne indrette sit hjem pænt og billigt! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke tillykke og mange tak for en dejlig blog!
  Åhh det er svært for der er virkelig mange gode, men jeg er rigtig glade for ‘get the look’ indlæggende – især #8, for de der stiger er sku ikke nemme at finde og den er bare fed :D Tak!
  Malene // vinterfryd.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  “On the Kitchen Table” – masses af flotte inspirerende billeder – generelt er jeg meget vild med jeres billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen! Jeg er super glad for jeres blog, og læser dagligt med. Aller gladest er jeg for jeres indblik i forskellige lejligheder, hvor jeg altid får idéer ti lindretning og udnyttelse af få kvadratmeter :) Super lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Jessen

  Tillykke og TAK for en hammer fed blog. Jeg elsker at klikke her ind og blive inspireret :) Mit favorit blogindlæg er helt klart “get the look”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Stort tillykke – Som læser, vil jeg også meget gerne sige tak; jeg finder det meste af inspirationen til mit hjem herinde, hvilket har været en stort hjælp i forbindelse med, at jeg har renoveret hele lejligheden. Tak!

  Jeg kan især godt lide, når man bliver vist rundt i andres lejligheder, fordi man her ved, at tingene faktisk virker i praksis og ikke bare er pæne at se på! Tilmed bliver hjemmet knap så “jeg-har-kigget-i-boligbladet”-agtigt.
  Især kan jeg godt lide “En interiørdesigners hjem”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke! Jeg elsker jeres blog og læser med hver dag! Synes altid den er til stor inspiration! Var specielt vild med indlægget “what a lovely kitchen” synes det var til rigtig stor inspiration, og synes det er vildt hvor små ting der skal til for at man kan gøre en forskel i sit hjem!
  Har liket på facebook!
  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har ikke som sådan ét yndlingsindlæg, snarere hele jeres DIY-arkiv! Man kan få vildt meget inspiration derinde.

  Mvh Nikoline:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tillykke:)!
  Hmm, et specifikt indlæg er svært, men alle jeres inspirations billeder fra jeres og andres hjem har jeg selv brugt meget til min egen lejlighed:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe sahlgreen

  Lækkert! Det er lige sådan nogle stager jeg mangler i soveværelset :)
  & tillykke!! Det har været inspirerede at følge jer (;
  Mit ynglings indlæg var nok “A Lyngby feeling” overvejede nemlig at købe den ægte varer, men da jeg så den billigere version fra Bilka skyndte jeg mig at købe en derfra ! So thanks for the inspiration!! :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit yndlingsinlæg, som har givet mig rigtig meget inspiration til vores egen entré er dette : http://homesick.nu/2013/08/get-the-look-9/
  Tusind tak for denne fantastiske blog, jeg får uendelig meget inspiration ved at følge med her. TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan meget godt lide alle “get the look” svært at vælge bare én. Tak for GIVE-AWAYen ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker når i laver indlæg, hvor jeg kan finde inspiration i. Jeg er blevet så vild med det hvide og helt enkle look, især fordi mit eget værelse er meget lille, og det virkelig kan gøre et rum større, når man bruger lyse og hvide materialer. Dette indlæg er et eksempel på dem der virkelig har fanget mig: http://www.bloglovin.com/frame?post=1564577775&group=0&frame_type=b&blog=7650589&link=aHR0cDovL2hvbWVzaWNrLm51LzIwMTMvMDkvcmFuZG9tLWluc3BpcmF0aW9uLTQv&frame=1&click=0&user=0
  Så lækkert, og tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Puha, den var svær!
  Jeg har ikke fulgt med så længe, men jeg har valgt dette indlæg; http://homesick.nu/2013/09/my-latest-diy-a-new-dining-table/ da det var det, som jeg fandt bloggen på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen og tusind tak for en fantastisk blog med meget god inspiration!
  Mit favoritindlæg har været indlægget med DIY på beton-lysestager. Det er helt klart på min to-do liste, for de er bare så fede!
  http://homesick.nu/2013/08/our-concrete-diy-project/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Katrine Fredenslund

  Jeg er virkelig vild med dette indlæg; det er sådan et smukt hjem
  http://homesick.nu/2012/10/its-all-in-the-details/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fan af jeres blog har har fået mange veninder til at tjekke den ud. Jeg er specielt tilhænger af nyt indretnings ideer til små kroge og hjørner. Tillykke med bloggens fødselsdag ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Tak for en helt fantastisk blog! Jeg har fået så meget inspiration fra jer, da jeg lige er flyttet hjemmefra og har skulle indrette en lejlighed helt fra bunden af!

  Mit/mine yndlingsindlæg har været dem med lyskæderne, fordi det har inspireret mig til selv at købe en, som jeg er så glad for!

  Knus Lisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Elsker hele jeres blog, men senest er det små fine tips som “sorte prikker på væggen” jeg har været ekstra inspireret af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DEFINING SCANDINAVIA: OUR FAVOURITES #1
  Var mit yndlingsindlæg, fordi det bare ramte plet på hvad jeg lige stod og manglede inspiration til lamper! Så fedt!!
  Men elsker generelt jeres blog og følger trofast med!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  TILLYKKE! Det er svært at vælge, men kan godt lide indlæggene ‘home pics’ da det er fedt at få inspiration til hvordan man kan indrette sig som studerende. ellers må indlægget om brug af paller i boligen også være en favorit: http://homesick.nu/2013/07/pallet-furniture-ideas/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Hansen

  Jeg var helt vildt med indlægget om DIY lysestager af beton! Det var simpelthen for smart, og det åbnede en helt ny verden for mig næsten ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen! :-)
  Jeg er først for nyligt faldet over jeres blog, men er allerede helt bidt af at følge med! Jeg står overfor en flytning i næste weekend og ønsker mig de fine lysestager til at stå i min nye vindueskarm :-)
  Mit yndlingsindlæg er DIY’en på spejlet med læderrem (som helt sikkert også bliver inventar i den nye lejlighed!) http://homesick.nu/2013/04/diy-spejl-med-laederrem/
  Kærligst Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Nygård

  Jeg elsker jeres ideer til at opgradere hjemmet; min favorit var nok indlægget ‘Pallet Furniture’ – om hvordan man kan bruge europapaller i hjemmet! :D
  Jeg byggede faktisk et sofabord efter jeg læste indlægget.. :)

  Håber jeg vinder stage-sættet; de vil være flotte på mit sofabord ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Mit ultimative yndlingsindlæg har nok været jeres diy spejl med læderrem! Super nemt og billigt og ikke mindst overdrevet fedt!! :)) (http://homesick.nu/2013/04/diy-spejl-med-laederrem/)

  Tusind tak for en fed blog som aldrig skuffer, når det kommer til inspiration og gode idéer! Keep up the good word ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Tillykke med fødselsdagen. ;)

  Jeg var ret vild med det lile svenske hjem i viste i september sidste år.
  http://homesick.nu/2012/09/petite-home-in-sweden-beautiful-mess/
  Skønt med lidt nydeligt rod og smukke farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Fed konkurrence!

  Jeg bliver enormt inspireret af jeres DIY projekter, bl.a. indlægget omkring DIY table! Eller et indlæg som Back to School :)

  Tak for en skøn blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Stort tillykke med dagen her på bloggen!
  Mit ynglingsindlæg må nok ha’ været jeres DIY omkring de der beton fyrfadsstager! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  TILLYKKE med det første år der er gået, og tak for en fantastisk, so i løbet af få uger er røget direkte på 1. pladsen over ynglings bolig inspirations blog.! :)

  Mit absolut ynglings indslag er jeres DIY: Spejl med læderrem, som har reddet mit kedelige badeværelse i min nye lejlighed :) Er såååå glad for mit fine spejl, og har de første 5 veninder, der nu har samme planer :)

  Forsæt de gode og inspirerende indlæg.

  & endnu en gang tillykke :)

  Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jensen

  Tillykke med fødselsdagen i 3 :D

  Mine all time favorites er helt sikkert alle jeres DIY projekter. Vildt inspirerende og ikke mindst sjovt at prøve sig frem med.

  I gør det godt, så bare bliv ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mie sørensen

  Super fed blog!:)
  Synes specielt godt om jeres indlæg hvor i forsøger at skabe ideer til en af jeres læsere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Mygind

  For det første stort tillykke med fødselsdagen her på bloggen!
  Jeg opdagede jeres blog for nogle dage siden, og hold fast hvor var det godt. Jeg har været i gang med at tjekke flere af bloggens tidligere indlæg, og jeg har simpelthen fået en masse skøn inspiration. SÅ LÆKKERT!

  Det er meget svært at vælge et specielt indlæg ud, så jeg har altså valgt to. Det første er dette http://homesick.nu/2013/06/under-500-kr/, det var rigtig godt, da man kunne få god inspiration og samtidig vide, at det ikke kostede det hvide ud af øjnene. Det andet er dette http://homesick.nu/page/2/?s=ønsker, da jeg bare elsker at få inspiration til min egen ønskeddel.

  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alle de mange indlæg med fremvisning af lejligheder! Det er virkelig den bedste form for indlæg i har lavet, der er intet der inspirere mere. Jeg kan huske at jeg begyndte at følge jeres blog fordi den var så spring fuldt med lækker inspiration, jeg kan også huske at jeg sad og “bladrede” igennem de mange sider på jeres blog i flere timer! Jeg ELSKER den! ((:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med 1 års dagen for homesick, jeg har fulgt med næsten helt fra starten!

  mit yndlingsindlæg var dette: http://homesick.nu/2013/08/visiting-mathias-thorgaard/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg holder af alle jeres indlæg, men elsker jeres DIY, især dette indlæg som indeholder noget som er så simpelt, men som jeg aldrig selv ville have fundet frem til ..
  http://www.bloglovin.com/frame?post=1634545633&group=0&frame_type=a&blog=7650589&link=aHR0cDovL2hvbWVzaWNrLm51LzIwMTMvMDkvZm9kc2VzbGRhZ3N1Z2UtcGEtaG9tZXNpY2stZ2l2ZS1hd2F5LTEv&frame=1&click=0&user=0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie christiansen

  Svært at vælge når alt i skriver er så inspirerende. HVIS der skal vælges, må det være jeres DIY’s og mere specifikt dem med beton lysestagerne, her hjemme står der allerede to. :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Zachariasen

  Et KÆMPE HURRA skal der lyde!! Stort tillykke med et-års dagen!! Som tiden dog går!!..;)

  Altid en fornøjelse at følge med, og derfor temmelig svært at vælge bare ét favorit indlæg ud synes jeg…
  Ikke desto mindre, så har jeg valgt nedenstående, da jeg synes det virkelig gav mig god inspiration!! Bor selv i en ét-værelses, så det kan være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed altid..;)

  Kh Betina

  http://homesick.nu/2013/09/et-rum-tre-funktioner/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Rigtig fed konkurrence. Jeg elsker også Iittala! Mine favoritindlæg er, når I viser billeder af hele lejligheder. De er så fine og giver en masse inspiration. Jeg er især vild med den lejlighed, I viser i ‘Appartment perfection’ fra den 29.08.13.
  Tak for en rigtig god og inspirerede blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Breck

  Sikke en fed giveaway!
  Jeg elsker simpelthen jeres blog, den er virkelig inspirerende.

  Det er svært at vælge ét indlæg, men når nu jeg skal vælge, må det nok være det med DIY LYSESTAGER af beton.
  Indlægget om OVERSIZE LYSKÆDER er helt klart også en af mine favoritter. Jeg har efterfølgende anskaffet mig en lyskæde, af samme slags :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie Anholm

  mit yndlings indlæg er helt sikkert dette:

  http://homesick.nu/2013/05/we-love-dymo/

  hvor i viser en masse fed inspo til DIY med DYMO :) har haft så meget glæde af det og gik fluks ned og købte mig en DYMO efter jeg havde læst jeres indlæg ;) nu er mit hjem plastret til i DYMO og du er ALDRIG itvivl om hvad der gemmer sig i mine kasser :’D tak for en fantastisk blog – og især instagram profil ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup

  Først et == STORT TILLYKKE ==

  Favoritindlægget er faktisk ganske nyt.. Det er indlægget om indretningshjælp, syntes simpelthen det var så spændende at høre mange meninger og selv have en anledning til at tænke kreativt <3

  http://homesick.nu/2013/09/introducing-homesick-indretningshjaelp/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Jørgensen

  Først og fremmest vil jeg gerne sige TAK for en mega fed blog, og ikke mindst en tak for al den hjælp og hårde arbejde i lægger i at hjælpe os læsere med inspiration. Jeg er helt vild med hvert eneste blog-indlæg, da de alle inspirerer mig på hver sin måde. Jeg er lige flyttet hjemmefra med min kæreste, og med vores meget lave løn, er det ikke den største villa vi har haft råd til. Derfor har jeg været super glad for diverse indlæg om indretning i små lejligheder, og bare generel færdig indretning. Det har hjulpet mig en hel del med at få vores sted til at se cool, og samtidig hyggeligt ud – TAK!

  Iittala lysestagerne er alt for lækre, og de ville passe perfekt ind i min nye, (indtilvidere meget minimalistiske) stue.

  Og forresten – TILLYKKE til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Poulsen

  Mit yndlings indlæg er helt sikkert dette http://homesick.nu/2013/06/how-to-style-pallet-tables/ med pallerne!
  Elsker at blive inspireret til genbrug af ting og få nye ideer til at indrette det lille hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er vild med alle jeres DIY indlæg, de er altid virkelig gode og inspirerende!! :D
  Jeg har for nylig prøvet dette af: http://homesick.nu/2013/08/our-concrete-diy-project/ og ejer nu de flotteste beton lysestager! Så derfor er det dette indlæg der er min favorit lige i øjeblikket :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siw Ryan

  Tillykke med fødselsdagen!
  Det bedste indlæg var “pure wood” da det var det første indlæg jeg læste. Jeg ledte efter inspiration til lejligheden der skulle være af træ :-)
  – siw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen :) mit yndlingsindlæg er dette om jeres loppefund http://homesick.nu/2012/10/loppefredag/ – jeg elsker at gå på genbrugsjagt og bruge gamle ting i indretningen. Jeg elsker også alle jeres fine DIY’s. Krydser fingre for jeg elsker de lysestager!! :) mvh Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tak for en skøn blog! Når jeg til sommer flytter hjemmefra har jeg en masse spændende gør-det-selv projekter fra jeres blog! <3

  Mit yndlings indlæg var det med bordet som man selv kunne lave! :-) det kribler helt i fingrene for at kunne gå igang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou lyholm

  Det blog indlæg der fangede mig mest var diy lysestagerne, som inspirerede mig meget!! Tak for en super god blog (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kristiansen

  Først og fremmest tusind tak for en fantastisk blog. Er fast følger og glæder mig hver dag til at se om nye indlæg er kommet op på bloggen.
  Personligt synes jeg Real deal vs. Budget, er ret sjovt og noget jeg ikke har set på andre blogge. så den er jeg tosset med. Og btw. godt spottet med de forskellige budgetvarer.
  Jeg håber at blive den heldige vinder af disse VIDUNDERLIGE lysestage. de ville passe perfekt ind på mit spisebord! Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Done! Og mit yndlingsindlæg hedder “Flash jeres loppefund”, fordi jeg synes det var/er en mega fed idé! Tillykke med blogfødselsdagen :-)

  http://www.bloglovin.com/frame?post=828937281&group=0&frame_type=a&blog=4062469&link=aHR0cDovL2hvbWVzaWNrLmJsb2dnZXJzZGVsaWdodC5kay8yMDEzLzAzL2ZsYXNoLWplcmVzLWxvcHBlZnVuZC8&frame=1&click=0&user=0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Kristensen

  Jeg er først begyndt at læse jeres blog for nylig, men synes den er absolut fantastisk og er allerede afhængig.
  Synes indlægget “on the kitchen table” var brugbar for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viivi Suomalainen

  The best post in Homesick blog have been the stylish bedroom posted on 28/08/2013. I just love the colors and the diamond chair

  Thank you for a lovely blog!

  Your reader from Finland :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Først og fremmest tak for en fantastisk blog. Følger den trofast og elsker jeres indlæg. Der er bare så meget god inspiration til hjemmet. Jeg er især glad for indlæggene om real deal vs. budget og indretning af små lejligheder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid wille

  Jeg fandt faktisk først jeres blog for et par måneder siden, men er blevet totalt betaget af den. Den første dag jeg fandt den sad jeg og så alle jeres dejlige indlæg lige siden i startede. Og jeg blev virkelig inspirerede!

  Et af mine absolut yndlings indlæg i har lavet var jeres “WALL DECORATION”!!! Jeg synes det var sådan et godt et fordi det gav inspiration til de tomme hvide vægge på mit værelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Indlægget omkring jeres cement produkter. Det står på min to do liste at prøve det af :-)

  http://homesick.nu/2013/08/our-concrete-diy-project/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Kan rigtig godt lide at se instagram billederne :-)
  Deltager :-)
  selinedam@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg synes det er mega fedt når i laver DIY

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Olesen

  Jeg elskede det indlæg der var for nylig med de lidt alternative knager. De store knaplignede knager er så fede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej :-)
  Jeg vil være ærlig og tilstå at jeg først for nylig har opdaget jeres blog, men sikke en masse fine og aktuelle indlæg i har. Jeg går i indretnings-mode pt, og tankerne kører på højtryk hvad angår min stue, så jeg synes dette indlæg var meget hjælpsomt: http://homesick.nu/2013/09/introducing-homesick-indretningshjaelp/
  Jeg har liket hvor der skulle likes, og krydser fingre – de lysestager er da bare for skønne.
  Kærligst Line Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Tak for en dejlig blog. Kan super godt life de indlæg hvori du har med boligindretning at gøre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes at det er super svært at vælge et favorit indlæg, da jeg elsker alle de bolig indlæg I kommer op med. Der er så meget inspiration og drømme i dem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Rosser

  Mine yndlings blogindlæg er helt klart jeres DIY-projekter, og der må jeg sige at beton lysestagerne var min favorit :-) Jeg har selv lavet dem, og har nu en masse klar til julegaver til familien, så tak for det gode råd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg er også lige startet med at følge jer, og har siddet og hyggeluret i 1 times tid, imens jeg spiste min morgenmad :) Jeg suger alt hvad der hedder boligindretning, mode og skønhed til mig, så jeres blog er LIGE mig:) Specielt dette indlæg fandt jeg meget inspirerende: http://www.bloglovin.com/frame?post=1575438475&group=0&frame_type=b&blog=7650589&link=aHR0cDovL2hvbWVzaWNrLm51LzIwMTMvMDkvYmxvZGUtZm9ybWVyLXBhc3RlbGZhcnZlci8&frame=1&click=0&user=0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er godt nok svært at vælge bare ét blogindlæg. :) Jeg kan rigtig godt lide alle jeres indlæg omkring DIY, hvordan man kan anvende paller i hjemmet samt lejlighedsinspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TrIne

  Uuuh, jeg finder masser af inspiration hos jer, men en idé og et indlæg, der særligt har gjort indtryk, må være indlægget med DIY plankebordet:http://homesick.nu/2013/02/diy-rustic-table/
  :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Møller

  Fedt med en give-away :-)
  Nu har jeg siddet og kigget gennem nogen af jeres mange indlæg, og jeg kan simpelthen ikke begrænse, hvilket et indlæg, jeg synes der er det bedste. Jeg vil generelt rose jer for jeres inspirationsbilleder af både stuer, køkkener osv. Jeg synes I formår at finde nogle billeder, man ikke har set andre steder, og netop derfor er det fedt at følge jer :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skulle jeg være rigtig corny, så ville jeg sige indlægget hvor min pallesofa er med MEN jeg holder nu rigtig meget af jeres indlæg, hvor i besøger spændende boliger – senest frøken overspringshandlinger, som jeg nu følger både på insta og på bloggen – og ellers jeres inspirations indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Andersen

  Dette indlæg med de fine movie posters, de er unikke og noget jeg, personligt, ikke havde set før – og indlægget ligger da også gemt i mappen ‘cravings’. For tænk nu hvis kæreste legede med ens computer, og fik sig en idé til julegaven;-)

  http://homesick.nu/2013/03/minimalist-movieposters/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard Petersen

  Tillykke med jeres fine blog!

  Jeres indlæg gør jo ofte noget forskelligt, viser helheder eller enkelte dele eller noget helt andet.. Jeg har flere gange brugt jeres søgefunktion, når jeg manglede inspiration, og derfor må jeg erklære mig for stor fan af (bl.a.) indlægget om SKO og forskellige måder at fikse opbevaringsissue af dem på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme jeg generelt er vild med mange af jeres indlæg.
  Det er især dem hvor i viser meget små rum/lejligheder der er indrettet, det er virkelig fantatisk hvad man kan med den rigtige indretning.
  Jeg er jo begyndt på uddannelsen Indretningsarkitekt som jeres blog blandt andet har været en kæmpe inspiration for mig til at starte på.
  Tak for en fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Klapper i hænderne over jeres utrolige blog!
  Jeg er generelt stor fan af DIY indlæg, særligt når det har med hjemmet at gøre. På HOMESICK er der inspiration til boligindretning at finde over alt, og det kan komme til at virke helt uoverskueligt hvordan man dog skal starte projektet med at få omdannet sit teenageværelse til noget stilet og modent – men med jeres DIY’s kan man tage den lidt skridt for skridt med de små projekter.
  Specielt er jeg en hund efter “Our concrete DIY project” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Boxill

  Jeg synes ikke om et bestemt indlæg, men snarere jeres kategori, hvor I laver room/lejlighedstours, og hvor I viser andre lejligheder osv. :-)
  Og så er jeg også ret vild med jeres real vs. budget – det er skide godt!!

  Fortsæt endelig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Svært at vælge! Men jeres DIY indlæg er helt klart favoritter! Og tillykke med fødselsdagen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne N. Christensen

  Tillykke tillykke! :) Og TAK for en dejlig blog.

  Mit favorit blogindlæg er fra den 4.9.13 – My Latest DIY: A New Dining Table.

  Det er det fedeste bord, og så snart jeg får pladsen, skal jeg selv i gang med at lave et :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEg vil nå skrive at generelt DYI indlæggerene generelt er favoritter;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ELSKER jeres diy indlæg… Og jeg får bare ikke nok :)
  – Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Juul Laursen

  Uh, de er fine :-) og tillykke med bloggens fødselsdag!

  Jeg er generelt helt vild med de indlæg, hvor i har vist billeder af små lejligheder(og store for den sags skyld). Det er simpelthen så inspirerende synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah K

  Åh, jeg kan tydelig huske mit yndlings indlæg, som faktisk var det aller første indlæg på siden, som jeg overhovedet læste og siden da har jeg bare fortsat!
  MEN det var et indlæg om DYMO-maskinen.
  http://homesick.nu/2012/09/dymo-lables/

  Efter jeg læste indlægget købte jeg en DYMO, og da jeg modtog den satte jeg DYMO labels på ALT jeg overhovedet kunne. Jeg brugte tre ruller DYMO på en dag, ha ha.

  Kram Sarah og tillykke med fødselsdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg er specielt vild med alle indlæg omhandlende kids rooms, har selv 3 banditter så fedt med inspiration.
  yokopop1975@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tillykke med fødselsdagen :)
  Af de mange gode og spændende indlæg er det sidste om dymoen og sæbedispenseren en favorit. Har selv ledt længe efter en fin dispenser og her var den jo. Nem og enkel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Bonke

  Jeg er især glad for de dér “Get the look”-indlæg. Tror, at mit favorit indtil videre af dem er #8 (det med stigen i soveværelset).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!
  Jeg er helt ny læser her på bloggen, så jeg har egentlig ikke et favorit indlæg endnu. Jeg håber dog på at vinde disse smukke lysestager alligevel!
  – Enya-Sophie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Elsker jeres give-away, jeg ønsker mig så meget de lysestager – de er bare så fine!! :-)

  Mit yndlings indlæg har helt klaret været DIY spisebord. Det bord er bare så TOP lækkert! Og jeg er fluks gået i gang med selv at lave det! Så TAK for det!!

  Generelt bare super mange gode inspirationsinlæg og DIY! Tak for det!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker konkurrence! og tillykke med fødselsdagen, det er jo i dag! :-D

  Jeg må sige, at jeg ikke har ét yndlingsindlæg, men derimod en yndlingskategori! Jeres DIY kategori er så lækker, og der er bare så mange fede ideer! Jeg har lyst til at lave det hele, og så er det ikke engang vildt besværligt, hvilket DIY’s på boligblogs ofte kan være, synes jeg! :-)

  Uanset om jeg vinder eller ej, skal I have stor ros for denne kategori, den er I bare super gode til!

  Dog elsker jeg også når I viser lejligheder, da det er virkelig god inspiration!
  Og der må jeg sige, at specielt denne lejlighed inspirerede mig: http://homesick.nu/2013/08/inspiration-pa-65-kvadratmeter/
  Hav en forsat dejlig dag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  De er så smukke, de lysestager! Er ligeså vild med dem som jer :)

  Jeg elsker jeres diy-indlæg, finder super meget inspiration i dem. Og så er det også altid inspirerede at se, hvordan andre indretter sig og få nogle input og kreative læsninger.

  Og tillykke med bloggen forresten! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  indlægget om palle kasserne var en´af mangw farvorit indlæg
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne w

  Tillykke med det første år :D det er virkelig en god og inspirerende blog!!
  Jeg ønsker mig virkelig meget en lyskæde, så savler tit over jeres indlæg med lyskæder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt tosset med dette indlæg: http://homesick.nu/2012/09/diy-illustrations/

  Men generelt er jeres blog bare fantastisk! Elsker at stalke jeres Instagram ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Marie

  Det var ikke et helt nemt spørgsmål, men elsker alle “på besøg hos” indlæggene og dette indlæg http://homesick.nu/category/loppefund/ hvor jeg især var misundelig på Mettes fine fund!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Amalie Clausen

  Det må være alle dine DIY blog indlæg :)
  Mvh Caroline Amalie Clausen
  tigerdyr107@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er generelt vild med jeres DIY projekter – især nogle af de seneste som da I lavede beton lysestager og det fantastisk smukke bord! Det savler jeg stadig over, og overvejer, om jeg selv skal kaste mig over det :-D

  Jeg krydser fingre – og tillykke med fødselsdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S.

  Tillyyyyyykke med fødselsdagen!! :-)
  Mit yndlings indlæg var DIY med plankebordet – jeg skal have sat det sidste finish på mit i dag, og så er det FÆRDIGT! :D Og jeg sender et billede! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cirkeline Nielsen

  fed giveaway!
  mit favorit indlæg indtil videre, må være DIY knit pillow.
  Det passe perfekt med at jeg skulle have nyt værelse og derfor nye puder. Dejligt. Knus

  Cirkeline_nielsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristoffer

  Tillykke med fødselsdagen! :-) Eftersom hukommelsen her ikke er for god, har jeg svært ved at sætte titel på favorit-indlægget. Dog har der været et indlæg, hvor der blev brugt skateboards som væg-hylder, og et, som viste træstubbe blive brugt som borde/skamler/whatever – de har uden tvivl været blandt favoritterne! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Madsen

  Først og fremmest vil jeg lige rose jeres blog.. Jeg tjekker den ud hver dag, for at få inspiration :)

  Mine ynglings indlæg er jeres DIY’ er for de er med til at vise at man sagtens kan lave mange ting selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristine

  Jeg klikker ind på bloggen flere gange om dagen – i er virkelig inspirerende!

  Jeg kan umuligt vælge ét indlæg som yndlings – så det må blive de indlæg med DIY projekter, samt de indlæg, hvor vi ser indretning af små lejligheder – så nærmest alt jo haha! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Guiden til betonlysestager og generelt bare jeres DIY indlæg :-) Rigtig god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det her var en lidt svær opgave ;) Jeg er vild med alle jeres indlæg!! Men særlig dette ramte mig, da den er præcis samme størrelse som min lejlighed og nogenlunde samme størrelser af rummene osv., så den var bare fuld af inspiration for mig! http://www.bloglovin.com/frame?post=1656296015&group=0&frame_type=a&blog=7650589&link=aHR0cDovL2hvbWVzaWNrLm51LzIwMTMvMDkvY2FyZS1ieS1tZS8&frame=1&click=0&user=0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna C Petersen

  Jeg elsker indretning og jeg elsker simpelthen jeres blog, den giver mig så meget inspiration! Det er faktisk den bedste blog inden for kategorien hvis du spørger mig. Mine yndlings indlæg har helt klart været inspi til indretning af små lejligheder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Astrup

  Stort tillykke og sikke lækre give Aways :0)
  Jeg har som sådan ikke nogen favorit indlæg men elsker jer for at følge tidens tendenser, lige som et boligmagasin :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Mit favoritindlægget er det om DIY-bordet.
  Jeg skal selv igang med dette inden alt for længe, da det vil give lidt kant og personlighed til min studiebolig, der nemt kan ligne de 50 andre i bygningen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Stort tillykke med fødselsdagen!!! :D

  Jeg elsker alle jeres blogindlæg særligt kan jeg godt lide DIY da min søster og jeg elsker at være kreative sammen!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida G

  Ejj hvor er de bare fine! Krydser virkelig fingre for at vinde – de er da bare for flotte!

  Mine yndlings indlæg har klart været jeres “indretningshjælp” indlæg! Synes det en super fed og personlig idé at hjælpe jeres læsere og samtidig komme med god inspiration, til os andre.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg kan simpelthen ikke vælge et favoritindlæg!!! De er alle sammen så fantastiske.. Dog er jeg mest vild med jeres DIY indlæg.. Jeg håber jeg stadig kan deltage, selvom jeg ikke kan prikke et indlæg ud ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anika

  TAK for jeres skønne blog <3 den har været med til at tilføje billige forandringer til mit su-budget, der ser ud af meget… Jeg elskede især jeres indlæg om strik puder har selv fået en veninde til at strikke nogle finde i grå og sort… og jeres indlæg om "clothing rack" – – og vil lige rose jeres budget indlæg dem elsker jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Hoffmeyer

  Jeg synes, at alle jeres indlæg er gode! Men det med DIY lysestagerne af beton må være blandt favoritterne :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  “on the kitchen table” var jeg helt vild med. Helt pjattet kan jeg godt sige

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MINIMALISTISK GULVLAMPE