CHRISTMAS INSPO FROM OUR READERS VIA #HOMESICKBLOG

3. ADVENTS GIVE AWAY: MOODINGS

I dag vil Moodings.com gerne ønske jer en glædelig 3. søndag i advent, og i den anledning har vi samlet vores absolut favorit juleønsker fra Moodings til under 1.000 kroner stykket. Der er vidst ingen tvivl om, at messing ligger i overhalingsbanen af de populære metaller, og vi æder det altså råt her på bloggen. Til trods for at messing har den her varme og ro over sig, så har farven stadig et ret køligt udtryk. Det er den perfekte løsning til dem, der godt kan være lidt farveforskrækkede engang i mellem, men alligevel gerne vil bryde det monokrome look.

 photo Dias1_zps96a0aef1.jpg photo Dias1_zps925927d5.jpg

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Nogle af jer har sikkert lagt mærke til, at vi ofte linker til Moodings, og det er der en grund til. Hvis ikke I allerede kender til den inspirerende hjemmeside, så skylder I virkelig jer selv lige at klikke ind forbi. Vi søger ofte inspiration på webshoppen, da den rummer mere end 150 forskellige danske designerbrands, hvilket gør indholdet varierende og interessant. Der er både designervarer fra store brands, men også små, upcoming designere. Det er lige præcis deres store fokus på upcoming design, der differentierer dem fra så mange andre – og det kan vi ret godt lide! Vi håber, at I kan lide Moodings ligeså godt, som vi kan. De har nemlig været så søde at udlove en lææææææækker julegave til en af jer søde læsere, nemlig et gavekort på hele 1.000 kroner til deres webshop.

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive i kommentarfeltet, hvilket produkt I bedst kunne tænke jer fra Moodings.dk. Vinderen af konkurrencen får direkte besked pr. mail og offentliggøres i et indlæg her på bloggen den 19. december, hvor vi også viser jer, hvad vi selv havde valgt, hvis vi vandt konkurrencen.

Konkurrencen er slut. Se hvem den heldige vinder blev her

Translation: Sorry, this give away is for our Danish readers only. 

Indlægget er lavet i samarbejde med Moodings

491 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS INSPO FROM OUR READERS VIA #HOMESICKBLOG