BOLIG FYLDT MED LÆKRE FUND

HVIDE RUNDE SOFABORDE

 photo 1-9_zps071ad530.jpg photo 4-6_zpsc7f67470.jpg photo 3-6_zps16fce209.jpg

1 / 23 / 45 / 6

Vi fik forleden denne efterspørgsel fra en sød læser: “Jeg mangler et hvidt rundt sofabord.. Det behøves ikke være så stort og det skal ikke koste det hvide ud af øjnene”. Jeg har derfor prøvet at finde nogle lækre hvide borde til okay gode priser. Det er en god blanding af sofaborde og hjørneborde i og med, at bordet ikke behøver at være ret stort. Et tredje alternativ kan også være et fint sengebord! Da vores læser ønsker et rundt bord, har jeg valgt nogle, der er ret simple og uden for mange dikkedarer; men hvis man ikke er til det alt for simple, kan man jo altid shine sit bord lidt op med nogle lækre produkter – og alt passer jo til hvid! Lige for tiden er jeg selv meget til “hvid på hvid” – det er nok sommeren, der gør det ;-) Hvis I mangler lidt inspiration til, hvad man kan stille på sådan et sofabord, så tjek evt. dette indlæg ud!

Tatiana.

Photobucket

4 COMMENTS

 • Ida

  Hvor fedt!!! Er helt vild med villa boheme bordet!! Til den pris, kunne man da godt hoppe på:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  hvor fedt!! 1000 tak for jeres fantastiske hjælp! bordene er lige min stil! mange tak!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOLIG FYLDT MED LÆKRE FUND