DIY: DYMO SHAMPOO BOTTLES

I'M DREAMING OF A NEW DINING SPOT

 photo 1_zpsb4e276fa.jpg photo 2_zpsff6e831b.jpg
 photo 3_zpsac3ed97a.jpg1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Mit nuværende spisebord og dertilhørende stole er fra det daværende Biva. En billig løsning, som vi benyttede os af, da vi for tre år siden flyttede ind i vores lejlighed – og det er nu en løsning, som jeg er ved at være godt og grundig træt af. Især af stolene. Jeg drømmer stadig om de smukkeste y-stole fra Hr. Wegner, men hvis det skal blive en realitet, så går der nok mange(!) år endnu. Jeg er derfor på jagt efter nogle billigere alternativer, som dog stadig er så lækre, at man gerne vil have dem i mange år. Jeg overvejer lidt at kigge godt efter i genbrug og på loppemarkeder, og så mix nogle forskellige retro stole, men har I mon nogle gode ideer? :-) Det må ikke være Eames stolene (de er meget smukke, men bare ikke lige mig) og så skal stolene gerne passe til et hvidt bord med stålben. Hvis altså jeg ikke også skal have et nyt bord! ;-)

Translation: My current dining table and chairs was a cheap and fast solution we bought three years ago when we moved into our apartment. Today it’s a solution I’m really tired off – especially the chairs – and that’s why I’m looking for some new ones. I still love the y-chairs from Mr. Wegner, but if it ever becomes a reality it will be many years from now. So I’m looking after a bit cheaper alternative, but it should still be some chairs I’ll love many years from now. Do you have any good ideas? :-) It can’t be the Eames chairs (they are beautiful, but it’s just not me) and then it should fit my white dining table with steel legs. If I should not just buy a new one of that too! ;-)

Tatiana.

12 COMMENTS

 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Joli

  Jeg kommenterer fra iPad og den vil ikke samarbejde med links i kommentarfeltet på bloglovin (i det hele taget kan det være meget svært at kommentere fra den), men jeg ved at idemøbler har nogle spisebordsstole ved navn delta som minder lidt om y-stolen kind of :) Prøv at tjekke dem ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jørgensen

  Hvor kan man mon finde den plakat af kvinden på billede 2?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • beaver fra bolia… de er sååå smukke. de pryder i hvert fald min stue fint :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Arne jakobsens Dråben, som blev designet til SAS hotellet udkommer i plast til september – har ikke været produceret siden dengang- den er værd at vente på !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maiken jochimsen

  jeg har lige købt 4 af disse stole, http://shop.ilva.dk/produkt/58102098/ ,som skal stå i min nye lejlighed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Jeg har givet mig i kast med at male en masse gamle FDB og FDB-lignende stole hvide. Synes at FDB-stolene er SÅ fine. Og så fik vi 10 stk til 750 kroner! Det er en pris der er til at overkomme. Så det er bare med at komme ud på det jyske kræmmermarked. Vi fandt dem ved at efterspørge hos min mormors venner.
  Min søde farfar har samtidig lovet at bygge en bordplade til os i ask, som nok ender på et par hay-benbukke eller ikea-modellen. Jeg har en idé om at der skal være fyldt med en masse illustrationer i forskellige størrelser og rammer over bordet – så dem er jeg ved at tegne nu.
  Glæder mig rigtig meget til at se resultatet. Det er så spændende at få lov at lave nyt spisebordsområde ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Nordal har mange fine. Jeg har nogle i støbt jern i mørkegrå som er meget enkle og fine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har lige købt Arne Jacobsen’s Mågen/Liljen.
  Den er noget mere sjælden en syveren, og rigtig flot (uden armlæn).
  Fandt 6 stk på Lauritz lakeret i sort, og de er smukke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Er der nogen der ved hvor de hvide tråd stole på billede 1 er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebastian

  Hey!! Ville nok anbefale dig at kikke på “knot” by normann cph. Meget smuk stol. og så ligner de faktisk også y-stolen en smule. Dog til 2800 kr.

  Ellers laver interioraddict en replica af y-stolen OG DER ER 45% PÅ ALT PÅ SIDEN LIGE NU! Så 4 wegner ligger på 4000kr :) http://www.interioraddict.com/dk/hans-j-wegner-style-ch24-wishbone-chair-p133 – håber det kan bruges?

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: DYMO SHAMPOO BOTTLES