41 SQUARE METERS, A LOFT AND A WALK-IN-CLOSET

DAYDREAMING

 photo 1_zpspoxqcezv.jpg photo 2_zpsjja0vu9k.jpg

1 / 2 / 3 / 4

Jeg drømmer om dyre stole i dag. Det er ret hyggeligt lige indtil jeg kommer i tanke om, at jeg slet ikke har råd til det. Øv. Men jeg kan jo også bruge noget af min opsparing? Eller måske jeg kan finde nogle brugte stole? Jeg er lige nu en lykkelig ejer af tre Myren fra Arne Jacobsen, som jeg fandt brugt, men i fantastisk stand på DBA (se her), og måske det kan lykkedes mig at finde nogle andre brugte, som jeg kan kombinere med Myren rundt om mit spisebord. Det gad jeg godt, og det må enten gerne være andre designs af Arne Jacobsen, smukke Thonet stole eller perfekte Y-stole af Wegner. Y-stolene står altså stadig højest på listen, og gerne i hvid lakeret eg. Den er ser så sart, yndig og helt i gennem perfekt ud. Hvad drømmer I om i dag? Del det gerne med mig i kommentarfeltet, så vi kan drømme om endnu flere ting sammen ;-)

Translation: Today I’m dreaming of expensive chairs. It’s very cozy until I’m reminding myself that I can’t afford it. Hmf. But I could use some of my savings? Or maybe I can find some used chairs? At this moment I’m the happy owner of three Myren from Arne Jacobsen, which I also bought used – and I would love to combine Myren with other beautiful chairs around my dining table. Ideally, it should be other designs from Arne Jacobsen, the beautiful Thonet chairs or the perfect Y-chair from Wegner. The Y-chairs are still on the top of my list, preferably in white lacquered oak. It looks so delicate, adorable and completely perfect. What do you dream about today? Share it with me in the comments so we can dream of even more things together ;-)

Tatiana.

10 COMMENTS

 • Jeg drømmer også om stole til mit spisebord :-) Og så glæder jeg mig til Kr. Himmelfartsferien, hvor jeg har taget et par dage ekstra fri, fordi stuen skal have en overhaling. Jeg har fået tilladelse til at lave en “New Yorker”- væg som jeg går i gang med onsdag/Kr. Himmelfartsdag … fredag oprydning og kørsel af puds osv. til genbrugspladsen … lørdag og søndag skal stuen males. Jeg glæder mig overdrevent til at indrette min “nye” stue :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det lyder, som en skøn forvandling du skal i gang med. Der er ikke noget bedre end at give nyt liv til sit hjem. Held og lykke med projektet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer også om nye spisebordsstole – og selvfølgelig de dyre af slagsen haha… Jeg har en Eames DSW stol, som jeg drømmer om at kunne supplere med tre til, så de kan stå fint rundt om spisebordet :-) Dråben i farven Storm Blue står også højt på ønskelisten. Måske en mulig bachelor gave til mig selv ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer også om nye spisebordsstole – og selvfølgelig de dyre af slagsen haha… Jeg har en Eames DSW stol, som jeg drømmer om at supplere med tre til, så de kan stå fint om spisebordet :-) En enkelt Dråben i farven Storm Blue står også højt på min ønskeliste. Måske en mulig bachelor gave til mig selv ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Herhjemme er vi også vilde med lækre stole.
  Min kæreste købte 6 AJ stole på auktion, hans ikke så berømte Mågen/Liljen – uden armlæn!
  Den er smuk og ikke så almindelig som Feks 7eren (som vi i øvrigt har to flotte læder udgaver af :)
  Drømmer også om Wegners Y stol eller de nye limited edition 7ere :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Meyer

  jeg drømmer on det smukke billed du har på væggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Meyer

  altså maleriet over hylderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea Skovrup Hjorth

  Plakaten med øjnene på det første billede, hvad hedder den/hvor kan den købes? Jeg har set den på Homesick før, men aldrig hvor den kan skaffes :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Franck Olesen

  Hej. Hvor er de runde hvide lamper på første billede fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

41 SQUARE METERS, A LOFT AND A WALK-IN-CLOSET