GET THE LOOK #4

MÅNEDENS PLUS BLOG

gif maker tumblr

HOMESiCK er i denne måned blevet udvalgt til at være månedens PLUS blog på Bloggers Delight, og det er vi simpelthen så glade for :-D I den forbindelse har vi svaret på en række spørgsmål – hvis I har lyst til at læse interviewet med os, kan i finde det ved at trykke lige HER.

Vi siger tak til Bloggers Delight – og et endnu større tak til alle jer derude bag skærmene, som har lyst til at lege med her på HOMESiCK, det er så dejligt, at I gider læse med :-) Husk forresten, at I både kan følge os via Bloglovin og Facebook, på den måde går I aldrig glip af nye indlæg.

Ha’ en skøn dag!
– Tatiana, Mette og Camilla Marie.

Photobucket

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK #4