GET THE LOOK #19

DO YOU LIKE US?

 photo facebook_zps9e3b20a2.jpg
Vi er hver dag helt oppe og køre over, hvor mange af jer der efterhånden følger os på de sociale medier, hvor særligt vores Bloglovin og Instagram stikker helt af med nu henholdsvis 16.000 og 24.000 følgere! Det er jo helt vildt, og vi er simpelthen så glade for, at I har lyst til at følge med. Hvad mange af jer måske ikke ved er, at vi faktisk også har en facebookside, som desværre halter en hel del bagefter både Bloglovin og Instagram rent følgermæssigt. Vi håber derfor med dette indlæg, at lokke jer til også at følge os på Facebook, for det kunne da bare være super hyggeligt :-) På vores facebookside, bestræber vi os altid på, at uploade links til dagens indlæg, med en lille personlig kommentar. Derudover bruger vi også siden til at dele inspirerende boligindlæg fra andre bloggere eller gode tips om f.eks. markeder og lagersalg, og så uploader vi naturligvis også vores instagram-billeder på siden. Så hvis I vil være så sikre som muligt på ikke at misse noget, så tag og følg os på Facebook lige HER :-)

Translation: We are really grateful for all our followers on the social media, but when it comes to Facebook our fanpage is really behind on followers – like really much behind! We think thats a shame and thats why we would very much like you to like us on Facebook as well. If you do so you are quite sure you rarely miss out on any post either on the blog or on Instagram. So go follow us on Facebook too :-)

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK #19