TIP: VASKERIBØJLER

GET THE LOOK #4

 photo Getthelook_zpsa1534dc5.png
Sofa / Lampe / Sofabord / Kubusstage / Hånd / Abe / Plaid / Pude 1 / Pude 2 / Lys

Den sidste måned er simpelthen gået så stærkt og dermed også sagt, at det da vidst er på tide med et “get the look” indlæg. Jeg har i denne omgang fundet en smækker-lækker stue med fine detaljer og faktisk er ejeren, af denne stue, bloggeren bag Noe På Hjertet. I kan se flere billeder af Jorids lækre stue her! Like the look?

Tatiana.

Photobucket

7 COMMENTS

 • stine

  Er helt vild med jeres ‘get the look’ indlæg! Især den her har inspireret mig meget. Min sofa er snart sat til salg, så jeg kan få lavet om! :D
  Har dog et ønske om en lænestol, evt i flet. Har i nogle idéer til hvor jeg skal kigge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, tusind tak! Det er vi glade for at høre. Jeg har umiddelbart ikke lige set nogle lænestole i flet, men jeg kan gå på udkig og så kontakter jeg dig på mail, hvis jeg finder nogle :-) Håber det er ok. God dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej! ved i hvor puden med krydssene/korsen er på! jeg er helt vild med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   hov det er et tæppe! men jeg mener også at jeg har set en pude med det print! :) er det noget i ved noget om :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Ved desværre ikke om, der er en pude, som minder om! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: VASKERIBØJLER