HOMESICK ON INSTAGRAM

IT’S ALL IN THE DETAILS #2

 photo 6-2_zps264f26be.jpg
 photo 3-6_zps8641b194.jpg
 photo 1-9_zps9f91b84a.jpg
 photo 4-6_zps7f674d37.jpg
 photo 2-6_zps08a89437.jpgSource: Fantastic Frank

Håber I har haft en dejlig weekend! For mit vedkommende er weekenden gået alt for hurtig, men det gør den vel egentlig altid?! :-) Anyways… her er endnu et vidunder af en bolig fra Sverige og fra ejendomsmæglerne Fantastic Frank. Her kan man i hvert fald snakke om: “it’s all the details” og sikke inspirerende det er. Synes I ikke? Selvom de forskellige rum egentlig er ret forskellige, så har ejeren virkelig formået at skabe en god synergi og sammenhæng. Og ja, så er der jo bare et lækkert mix af nyt og gammelt. Retro på den moderne mode! ;-)

Tatiana.

Photobucket

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICK ON INSTAGRAM