MY NEW YEARS TABLE 2013/2014

MOST READ: 2014

 photo mostread_zpse8235246.jpg
Inden vi siger helt farvel til 2014, vil vi, tradtionen tro, lige tage et lille tilbageblik på det mest læste indlæg her på HOMESICK i løbet af i år. 2014 har været et virkelig spændende år for os, bloggen har vokset sig så stor, at den for alvor er blevet et lille job for os alle tre. Det har aldrig nok aldrig været mere tidskrævende for os at blogge, end det er nu, men hold op hvor bærer det også mange gode oplevelser med sig – især fordi vi har så mange søde læsere derude bag skærmene. Så tak til jer alle sammen fordi I har lyst til at læse med – både jer der har fulgt os i flere år, og jer der fandt vejen herind forbi i løbet af 2014. Vi håber I vil blive hængende længe endnu, for vi er i hvert fald slet ikke færdige med at dele vores tanker med jer :-) Og indtil vi ses i det nye år, kan I jo passende se (eller gense) de mest læste indlæg på HOMESICK for 2014:

1. Wire hanger ideas – Sjove og anderledes idéer til, hvordan man kan bruge de klassiske vaskeribøjler.
2. Free printable: Let’s stay home – Et gratis print-selv-billede.
3. Visiting: Rasmus & Henriette Schou – Vi kiggede indenfor hos et stilsikkert søskendepar, hvor æstetik og design var i højsædet. Rasmus og Henriettes hjem har sidenhen fundet vej til boligmagasinerne, men husk nu hvor i så det først ;-)
4. DIY: Concrete shoe rack – En simpel idé til, hvordan man kan bruge fundablokke som skoreol.
5. Beautiful budget – Det første af flere indlæg, hvor vi tipper om vores bedste budgetfund til boligen.
6. DIY: Steel mesh – En guide til, hvordan man laver en rå og simpel opslagstavle af armeringsjern eller rionet.
7. DIY: Marble box – Marmortrenden peakede i 2014, og i indlægget her tipper vi om, hvordan man kan lave sine egne fine marmoræsker ved at beklæde dem med selvklæbende marmorfolie.
8. 24,5 square metre charming apartment – Vores boligreportager er I generelt vilde med at klikke ind på, men denne var jeres klare favorit.
9. Make the most of your small apartment – Tips og tricks til, hvordan man bedst udnytter pladsen, hvis man bor på få kvadratmeter.

Har I mon et favoritindlæg? Og hvad kunne I godt tænke jer at se mere af i 2015? :-)

2 COMMENTS

 • Jeg har mange favorit-indlæg herinde, så det er svært at pege nogen ud :-) Rigtig godt nytår til jer alle tre – glæder mig til at følge jer videre i 2015.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M. Kirkeby

  Jeg kunne vildt godt tænke mig flere af “få det meste ud af dine små kvadratmeter” – da jeg har i tankerne om, snart at få mit eget. Og da jeg ikke regner med at får mig en kæmpe lejlighed, ville det være mega læks med tips, tricks og ideer

  Tak for en skøn blog, som jeg gnyder at følge med på

  xx
  juliekirkeby.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY NEW YEARS TABLE 2013/2014