BLACK INTERIOR

FRAME ALTERNATIVES

 photo Wall_zps5cc3024d.jpg photo Wall_zps02645e9a.jpg photo Wall_zpsee039e83.jpgSource: Elv’s, Weekday Carnival, Design Sponge, Alvhem, By Fryd, Pella Hedeby

Der behøver ikke nødvendigvis at skulle billedrammer til, når væggene skal prydes – det synes jeg disse idéer er gode eksempler på. Buksebøjlerne synes jeg er en ret sjovt og rå måde at få sine billeder op at hænge på, og så kan man samtidig hurtigt og nemt skifte lidt ud i det, man gerne vil have hængende. Hvilken idé synes I bedst om? :-)

Translation: Pictures don’t always need to be framed, just look at these cool and creative alternatives. Which idea do you like the best? :-)

Mette.

7 COMMENTS

 • Anne Sofie Belkov

  Hej piger – hvor finder man postkort/små billeder i sort,hvid som på billederne? Vil rigtig gerne lave sådan en flot udsmykning, men mangler bare motiver!
  PS. SUPER fed blog i har! Elsker at følge med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tatiana

   – og tak, fordi du følger med! :-)

   Du kan jo finde rigtig mange billeder på nettet eller få fremkaldt dine egne billeder i den størrelse, du ønsker. Ellers er der mange “plakatfirmaer”, der faktisk laver billeder i den størrelse. Vi er især vilde med Therese Sennerholts billeder, som også fås i den størrelse: http://www.theresesennerholtshop.se/echarge/ ellers kan du finde fine postkort i butikker, som søstrene grene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed idé! Jeg er ret vild med klemmerne. Tak for tippet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med det næstsidste billede, med bukse/undertøjsbøjlerne! (Jeg ved ikke lige hvad de er til)

  Mvh Betina
  http://www.betinalerche.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver konstant mere og mere betaget af de brede papirklips. Det giver bare sådan et dejligt oldschool udtryk (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanni

  Jeg er VILD med idéen nederst til højre, men kan dælme ikke komme på hvad de der dimser hedder? Kan I hjælpe mig? Vil gerne søge på hvor jeg kan købe dem, men det er lidt svært når man ikke kan komme i tanke om hvad dimserne hedder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • tatiana

   Det ser også så godt ud! Det er vel egentlig bare en form for papirclips/papirkliks. Kan fås i mange boghandlere, papirlager eller hobby forretninger :-) Tror også du kan være heldig at finde dem i butikker, som søstrene grene, tiger og ikea.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLACK INTERIOR