GET THE LOOK #17

3 CALMING POSTERS

 photo Dias1_zpsvwbdyqv5.jpg
Photo: 55 Kvadrat
Posters: 1 / 2 / 3

Der var på et tidspunkt, hvor jeg sværgede til grafiske plakater. Det gjorde vi vist alle sammen! ;-) Plakatudvalget er mere alsidigt i dag, og der hænger også et mix af stile på min væg; fotografier, akvareller, grafiske og stregtegninger. Her på det sidste har jeg fået et godt øje til billeder af naturen – der er noget beroligende og autentisk over det, som jeg bliver ret draget af. Se også hvor fint det ser ud hjemme hos Camilla Marie med et billede af naturen lige her! :-)

Translation: For a while ago I only liked graphic posters. I think most of us did! ;-) However, the selection of posters are more broad today. I also have a mix of styles hanging on my walls from photographs to watercolors and graphics to drawings. Lately, I’ve been drawn to posters picturing the nature in any form – there is something calming and authentic about it. See how Camilla Marie makes it work in her home with such a poster right here! :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains ad links

2 COMMENTS

 • Hej :) Jeg tænkte på om i ikke vil vise nogle inspirationsbilleder til hvad man kan sætte/hænge på større vægge i et mindre rum. Altså jeg bor i en ét værelses med stukloft. Så den ene væg er 6 meter bred og 3 meter høj. Lige nu har jeg en rumdeler stående op ad den som den eneste. Men tænker lidt på at hænge nogle væghylder op på den sådan spredt og ikke i en række og så stille bøger og planter på hylderne. Men er ikke sikker på om det kommer til at se for rodet ud. Så inspiration med opbevaringsplads på en stor væg, ville være fantastisk :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   God idé. Sådan et indlæg vil vi have i tankerne! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK #17