WHAT'S NOT TO LOVE?

POSTERS FOR YOUR (INNER) CHILD

 photo post_zpsfdb976fb.jpg photo post2_zps96f5a1c1.jpg

Cooee Design, Ark Tre, OSV & Angela Ferrera

Synes det er ret fint med nogle naivistiske elementer i boligindretningen. Kay Bojesen aben (og de andre dyr for den sags skyld), er bare ét eksempel på en barnlig ting, som vi har taget til os fordi den er sød og spreder glæde! Og hvorfor også være så seriøs? Her er mit bud på nogle barnlige, men stilfulde plakater, som med garanti skaber god stemning, hvad enten det er på børneværelset eller i stuen. Selv har jeg en synstavle til at hænge, og det er altså noget folk lægger mærke til, der er ihvertfald blevet foretaget adskillige uvidenskabelige synstests i min stue ;-)

Translation: I think it’s quite amazing with some childish elements in the home. The Kay Bojesen monkey which is slightly popular all over scandinavia, is a great example of a childish artifact, that we are using as decor because it’s cute and makes us happy. And why be so serious? Here are my suggestions on some childish but stylish posters, as with guarantee creates good vibes, if it’s in the children’s room or the living room.

Camilla Marie.

Photobucket

4 COMMENTS

 • Jeg kan rigtigt godt lide den med svanen i toppen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg elsker synstavlen! Vi har selv små souvenirs stående, som er lidt barnlige. F.eks. en lille gul taxi fra NYC ;) Synes det er ret hyggeligt, og så indbyder den også til leg, når vi har min kærestes niece på besøg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker den mickey-inspirerede og den med elefanten. Tror den med mickey skal finde vej herhjem hurtigt muligt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De to billeder med en zebra og elefant er jeg helt vilde med! Hvor er de altså bare fine! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHAT'S NOT TO LOVE?