CONSIDERING AN OFFICE UPGRADE

THE CUTEST KIDS ROOM POSTERS

 photo wiho_zpsm0qwbmjj.jpg photo wihoo_zps0adetb8a.jpg

Det er efterhånden sjældent, at jeg forelsker mig i nye plakatdesign, for jeg synes meget af det vi ser for tiden ligner hinanden helt vildt. Men sådan havde jeg det heldigvis ikke, da jeg faldt over disse alt for søde børneplakater fra det svenske brand Wiho Design. Er de ikke bare for søde? Jeg synes de har sådan en fin streg, og så er jeg helt vild med navnetavlerne, hvor man selv kan vælge farve og få trykt barnets navn og fødselsdagdato. De er enkle, men samtidigt enormt dekorative og personlige. Jeg bliver helt ærgerlig over, at jeg ikke lige står og skal indrette et børneværelse – men jeg tænker, at de også kunne være oplagte at forære i en dåbsgave eller lignende (hvis forældrene altså er til den slags) :-) Hvis I har lyst, kan I finde endnu mere inspiration til børneværelset her.

Translation: I came across these poster for kids the other day, and I just can’t get them out of my head. The posters are from the Swedish brand Wiho Design – aren’t they the cutest? :-) You can find more kids room inspiration right here

Mette.

7 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CONSIDERING AN OFFICE UPGRADE