WHAT A NICE PLACE

MY FAVORITE POSTERS AT THE MOMENT

 photo 45a3e990-d687-45d4-b342-0c6fa6bcc579_zps8r6xxj6q.png

You can find the posters here: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jeg har langt om længe fået strikket en billedvæg sammen, som jeg jo før har snakket om her, og Camilla er kommet med gode tips til her. Måske I har lyst til at se resultatet? Jeg er egentlig blevet meget fint tilfreds, og fordelen ved sådan en væg er jo, at man altid kan rykke rundt og skifte ud som man har lyst – det kræver bare et par søm og lidt polyfilla. Derfor lurer jeg også altid efter lidt nye plakater, især fordi at sådan billedvæg virkelig “tager” mange plakater, så nu er den anden store væg i vores stue ved at se lidt tom ud. Plakaterne her er nogle af mine favoritter for tiden. Jeg er stadig vild med smukke fotografier og botanik, som I nok kan fornemme. Jeg troede egentlig at jeg var færdig med grafiske plakater, men jeg kan ret godt lide teksten på den her – den er sjov, men også lidt for meget, selvom det jo er ganske rigtigt ;-)

Translation: I’m finally done with my gallery wall, which I’ve been talking about before here. Maybe you would like to see the result? I’m actually quite happy about how it turned out, and the great thing about such a wall is, that you always can change it by adding new posters or moving the ones you got around. That’s also why I’m always looking for new posters, and these are some of my favorites at the moment. As you can see I still have a thing for beautiful photographies and botanics ;-)

Mette.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

 

1 COMMENT

  • Kære Homesick-piger. Fantastisk flotte plakater, I viser her. Hvis I er til det enkle og humoristiske a la Therese Sennerholt og Kasia Lilja-plakaten her, vil I måske også kunne lide det, vi laver hos SORT PÅ HVID. I er i hvert fald mere end velkomne til at kigge forbi vores webshop http://www.sortpaahvid.dk :) Hav en dejlig aften! Kh. Caroline.

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHAT A NICE PLACE