AN INSPIRING COPENHAGEN APARTMENT

TWO LOVELY POSTERS FROM IKEA

 photo PicMonkey Collagehgcfxtx_zps5l5qtylw.jpg photo ikea billede1_zpsqclalr3y.jpg

Jeg havde faktisk ikke lige troet, at jeg skulle finde to så fine plakater hos IKEA. Jeg har aldrig været sådan rigtigt oppe at ringe over deres galleriudvalg, men de her to plakater er jo virkelig fine! Den nederste blev jeg særligt betaget af, da jeg lavede det her indlæg den anden dag, men på det tidspunkt anede jeg ikke, at den var fra IKEA. Men så i dag så jeg den tilfældigvis hænge på min nye yndlingscafé og så var jeg nødt til at spørge, hvor den var fra. Jeg blev virkelig positivt overrasket og endnu mere overrasket, da jeg tilmed fandt den seje Manhattan plakat i deres udvalg. Det bedste af det hele er, at de virkelig er billige – de koster kun henholdsvis 59 og 49 kroner. Yaii!

Hvilke nyheder kan I bedst lide fra IKEA?

Translation: I was surpriced to find these two pretty posters in IKEA since I’ve never bought anything from their gallery department. The posters are so elegant but the best part is the great prices.

Which news do you like the most from IKEA?

Camilla Marie.

4 COMMENTS

 • Wow, de er godt nok også fine! Jeg kan godt forstå, du er vild med dem :D Jeg skal da vist også lige en tur derud, for at lure nærmere ;)
  God lørdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Woe det er nogle super fede plakater

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Manhatten-plakaten er virkelig fin, men har det bare som om, at jeg hellere ville købe sådan en plakat på Manhatten end i Ikea

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan totalt følge dig! Jeg har faktisk købt Pariser-plakaten – men den er købt i Ikea i Paris, hvor jeg også bor. Jeg tror ikke, jeg havde købt den i Ikea i Gentofte. :smile:

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AN INSPIRING COPENHAGEN APARTMENT