DECORATE YOUR BALCONY ON A BUDGET

TIP: AN ALTERNATIVE WAY TO USE THE IKEA BARSÖ TRELLIS

 photo IKEA BARSOuml_zpsall6zyan.jpg

Jeg er stadig vældig glad for min hjemmelavede opslagstavle/moodboard af armeringsjern, men hvis jeg nu ikke allerede havde den, så kunne jeg sagtens finde på at benytte mig af denne fine idé, som jeg så ovre hos IKEA Livet Hemma. Her har de vist, hvordan man kan bruge IKEA’s BARSÖ Espalier (som jo egentlig er beregnet til at lade planter gro op ad) som et virkelig fint display til at hænge sine favoritsager på. Jeg synes det er sådan en fin idé, og så kan jeg rigtigt godt lide, at selve nettet er sort, det giver nemlig en flot kontrast til hvide vægge. Og endnu et plus er, at espalieret kun koster 79 kroner! I finder BARSÖ her :-)

Translation: I’m still really happy about my homemade steel mesh board, and I have no about replacing it. But I found this really great alternative on IKEA Livet Hemma, were they have used the BARSÖ trellis (which is actually made for climbing plants) as a cool display/moodboard. Doesn’t it look great? I think so. And the price is great too, as it’s only £10. You can find it here

Mette.

4 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DECORATE YOUR BALCONY ON A BUDGET