57 BEAUTIFUL SQUARE METERS

DECORATE YOUR BALCONY ON A BUDGET

 photo Dias1_zpsjk25out2.jpg

1: Light Chain, 249 DKK / 2: Cushion, 99 DKK / 3: Book, 30 DKK / 4: Flower Pot, M, 89 DKK
5: Plaid, 299 DKK / 6: Candlesticks, 165 DKK / 7: Watering Can, 129 DKK

Jeg ved, at der er nogle heldige asener derude, som har en altan eller egen terrasse (nej, jeg er da slet ikke misundelig). Hvis du er en af de dem, så har jeg samlet lidt inspiration til, hvordan man kan spice sådan en lidt op på et nogenlunde budget. Jeg har ikke selv en altan eller egen terrasse (dog en lille dele terrasse og dele have, og den priser jeg mig lykkelig for, når solens stråler titter frem), men hvis jeg nu havde min egen, så ville størstedelen af mit terrasse-budget gå til nogle fine møbler og et dejligt, varmt tæppe. Med de kølige (men dejlige) danske sommeraftener, så er sådan tæppe uundværligt. Især hvis man, som mig, godt kan lide at putte sig ind i tæpper uanset temperaturen. Er jeg mon den eneste? :-) Stilmæssigt, så ville jeg gå efter de lyse og grå nuancer med et twist af en masse grønne planter. Om aftenen kommer lyskæden til sin ret, og så er det lidt hyggeligt med en sjov, lille bog, der kan altid kan finde smilet frem. Jeg tror, at “The Meaning of Shit” er en rigtig humørbombe, hvor man ikke behøver så meget andet end at grine. Kender I bogen? Nogle anbefalinger? For at fuldende mit terrasse-look, så ville jeg købe et eller andet, der skiller sig lidt ud i forhold til alt det andet. Jeg synes, at vandkanden fra H&M HOME er et godt bud. Den er ret sej i både farve og form. Hvordan ser jeres altan/terrasser ud? Enten in real life eller i jeres drømme? ;-)

Translation: I’m not so lucky that I have a balcony or my own terrace, but I know some of you are, so I have found some things on a reasonable budget to spice it up if needed. I would keep it in bright shades of grey combined with a lot of green plants and a cool watering can from H&M HOME. My first priority would of course be to buy some nice furniture, and with the danish weather I would prefer a warm and nice plaid for the (most often cold) summer nights. How does your balcony/terrace look like? Either in real life or in your dreams? ;-)

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

12 COMMENTS

 • Synes plaid’et på collagen er super fint og samtidig til en fin pris (:
  Jeg er mega heldig at have en altan, dog en lille en, men der er da plads til et par stole og et lille bord og ellers er den bare udsmykket med et par planter og nogle zinkspande♥️ Senere i dag skal jeg ud på grønttorvet og købe fine blomster som kan plantes i spandene (:
  http://Www.pernille-weidich.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Jeg er også bare helt vild med mønstret på tæppet, og ellers kunne sådan et strik-tæppe være super lækkert. Lille er bedre end ingenting, og nogle gange bliver de faktisk mere hyggelige, når de er små. God blomsterjagt i dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inspiration til en pæn altan er meget kærkommen! Lige i øjeblikket har jeg nogenlunde samme idé som på din collage: Tæpper, puder, lyskæder, lanterner og planter. Det skal uanset hvad være hyggeligt! :)

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er jeg glad for! :-) Det vigtigste er, at den er hyggelig. Der er ikke noget bedre at sidde på sådan en altan en lun sommeraften med en masse hyggelys og noget varmt at putte sig med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det er jeg glad for! :-) Det vigtigste er, at den er hyggelig. Der er ikke noget bedre at sidde på sådan en altan en lun sommeraften med en masse hyggelys og noget varmt at putte sig i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med den vandkande! Og krukken. Men kommer ikke til at få min egen altan lige foreløbig, desværre. Måske man skal flytte ude-indretningen indenfor :)

  http://www.stainsofpaint.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Åh ja, med de items kan man sagtens flytte det indenfor! Alle har jo brug for en vandkande. Og en krukke, hvis du har en plante. Hehe, man kan finde undskyldninger for alt, kan man ikke? ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dette innlegget trengte jeg! Skal lage hagegruppe selv i år da vi har flyttet og ikke har noe:) perfekt med de små detaljene også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fina saker!! Älskar din blogg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love the Watering Can :) Must have :)

  De bedste hilsner og smil
  Samantha
  http://www.samanthafotheringham.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

57 BEAUTIFUL SQUARE METERS