WORK SPACE INSPIRATION: STRING SYSTEM

HOW TO STYLE: IKEA BESTÅ

IKEA BESTÅ IKEA BESTÅ IKEA BESTÅ IKEA BESTÅ

Source: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af IKEA, og særligt deres BESTÅ-serie har jeg længe været meget begejstret for. Møbelsystemet giver nemlig alverdens muligheder for, at man kan sammensætte sin egen reol/skænk/TV-bord/skab osv. på en måde, så det fungerer rent funktionelt og samtidig får et simpelt og strømlinet look. Nogen vil måske mene, at de rene, hvide flader er for kedelige, men jeg synes det bidrager til, at rummet får et meget roligt udtryk – og samtidig giver serien plads til masser af opbevaring, så man kan få sine ting (og sit rod) gemt af vejen. For at illustrere de mange muligheder BESTÅ-serien giver, har jeg her samlet lidt idéer til, hvordan møblet kan sammensættes og bruges. Vi har selv denne udgave til at stå i soveværelset herhjemme, hvor den fungerer som kombineret TV-bord og skab, og det er altså en virkelig praktisk løsning på manglende skabsplads. Selvom det er et forholdsvist stort skab, så gør den hvide farve, at det på ingen måde kommer til at virke tungt og dominerende i rummet. Og så er det selvfølgelig også et ekstra plus, at det er en serie, der er til at betale sig fra. Er I mon lige så begejstrede, som jeg er? Og bor der også noget BESTÅ hjemme hos jer? :-)

Translation: It’s no secret, that I am a big fan of IKEA – and their furniture system BESTÅ is among one of my favorites. I love the simple and streamlined look which can really help to make a room look calm and harmonic – and it’s really practical for storage too. The pictures above show some different ideas on how to style the BESTÅ system – do you like it, or is it to boring with the all white look? :-)

Mette.

15 COMMENTS

 • Jeg er helt vild med idéen på første billede – det ville jeg helt sikkert kopiere hvis jeg havde et soveværelset der var egnet til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merve Ak

  Jeg har også bestå hjemme hos mig! Er lige flyttet i ny lejlighed, så har ikke nået at købe så mange endnu. Men har en tv væg, der skal fyldes med bestå. Derudover skal en væg i spisestuen også fyldes med bestå – med glaslåger på nogle af dem, så mit smukke stel kan ses igennem :-) glæder mig til at se det færdige resultat! Super fed serie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Ved du hvor sølv-stolen er fra? Ved spisebordet.. Den er SÅ lækker! Og tak for den fedeste inspiration!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har også fyldt hele vores ene væg i soveværelset med BESTÅ-skabe. Det er så skønt med al den skabsplads, og kan sagtens bruges til tøj selvom de ikke er så dybe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  jim lyngvild har også lige brugt bestå, i “dit hjem i vores hænder”, igår. Det blev rigtig godt, og jeg er nu ved at overtale manden til at have et tvbord i træfarvet fra bestå. JA TAK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  TILDE: Stolen hedder forresten TOLIX :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har BESTÅ i sort/brun med ben fra Prettypegs under. Bruger det som tv-bord. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jag har också Bestå hemma, älskar! Så snyggt och smidigt! Fina bilder det var på alla dessa olika varianter av hem som har Bestå :) Riktigt fin blogg ni har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Augusta

  Hej, hvor er den lille reol fra, som står under det runde spejl. Det ville se perfekt ud i min lille lejlighed!! Tak på forhånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Lige så meget som jeg elsker at jule og hygge herhjemme i december, lige så meget nyder jeg, når lejligheden i januar igen vender tilbage til sit normale jeg uden gran, kogler og julekugler. Vi har flyttet lidt rundt herhjemme, købt nye sofaborde, omrokeret nips og sådan (perfekt juleferie to-do), og da I plejer at være glade for bolig-indlæg, så vil jeg ikke snyde jer for forandringerne. Jeg synes selv, det er blevet ret godt og mere sammenhængende på en eller anden måde. Nu mangler bare en billedhylde til over sofaen, og det punkt SKAL klares i 2015! Og ellers så drømmer vi lidt om et barbord der kan stå ved siden af sofaen istedet for trækassen med magasiner, og en reol/kommode/skab eller lignende til under fjernsynet, hvor playstation, tv-boks og ledninger kan gemmes væk bag.  En evig udfordring, og synes jeg har haft ret svært ved at finde det rigtige! Pt er vi dog landet på et BESTÅ skab fra IKEA, efter at have fundet inspiration til hvordan det kan se ud ovre hos de dygtige Homesick-piger. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Venø

  Hej.

  Hvor er det lille bord under den runde spejl på tredje billede, fra? Det er super fint :)
  – På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Valget faldt på IKEA’s fine, fine serie BESTÅ. En serie, som er minimalistisk og virkelig nem at have med at gøre. Rene linjer og flader. Vi valgte 2 x denne løsning, og er bare så glade for det. Der er rigtig meget plads indvendig, men de syner ikke særlig store, når de hænger der. Man kan få BESTÅ i alverdens størrelser og prisklasser, så det er bare om at være kreativ. Fx har HOMESICK lavet et fint indlæg om at style BESTÅ her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Jeg er lidt nysgerrig: Er alle bestå til at skrue op på væggen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Du kan godt købe modulerne med vægbeslag, ja :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WORK SPACE INSPIRATION: STRING SYSTEM