A LITTLE HELP PLEASE

AN INSPIRING COPENHAGEN APARTMENT

 photo IMG_0251_zpsvl0t4qls.jpg photo IMG_0243_zpsysdmxhwf.jpg photo IMG_0302_zpsnegzefll.jpg photo IMG_0248_zpsbdodpoos.jpg photo IMG_0260_zpsiale9b41.jpg photo IMG_0255_zpsqfgckbf3.jpg photo IMG_0305_zps1t5hx4lc.jpg photo IMG_0264_zps5pakzstk.jpg photo IMG_0276_zpsijuobq3v.jpg photo IMG_0294_zpsbnl4waez.jpgSource: Lokalbolig

I dag har jeg fået lov til at dele et virkelig smukt og unikt hjem med jer. Måske nogle af jer kan genkende indretningen? Det kunne jeg i hvert fald, da jeg faldt over denne fantastisk fine boligannonce. Det er nemlig Ida fra @Idestrup, som er en af mine absolutte yndlingsinstagrammere, der har sat sin helt fantastiske lejlighed på Frederiksberg til salg. Jeg har længe været helt betaget af Idas fine indretningsunivers, men nogle gange kan det være lidt svært at danne sig et overblik over et hjem som helhed, når man kun ser enkelte billeder på Instagram. Derfor blev jeg ekstra glad over at se disse smukke billeder, hvor jeg for alvor kan fornemme lejlighedens atmosfære. Jeg er vild med den måde, hvorpå Ida holder et helt rent udtryk i sin indretning, men samtidig formår at bryde det og gøre det super personligt med de fine retrofund som spillemaskinen og det gamle skrivebord. Billedvæggen er jeg også helt skudt i, og så er det altså et virkelig modigt valg med gulvet i køkkenet – wauw. Hvis I er ligeså vilde med Idas stil, som jeg er, kan jeg varmt anbefale jer at følge hende under brugernavnet @Idestrup på Instagram. At lejligheden er til salg er næsten ikke til at forstå, men jeg er spændt på at se, hvad Ida mon har af planer for sit fremtidige hjem. Hvis I vil se mere til lejligheden, kan I finde boligannoncen her.

Translation: Today I am really excited to share the beautiful home of Ida, who is one of my favorite instagrammers. You can find more inspiring pictures from Ida on her Instagram profile @Idestrup. I love the way Ida keep her decor simple, but also manages to make it super personal with the fine retro finds like the slot machine and the old desk. I really love the gallery wall too, and the very courageous choice of floor color in the kitchen – wauw.

Mette.

11 COMMENTS

 • SMUK indretning. Intet mindre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Så smukt, personligt og inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Præcis, jeg finder så meget inspiration i Idas stil – hun er virkelig dygtig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh… Jeg kunne flytte ind lige med det samme! :raised_hands:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Også mig – en skam interiøret ikke følger med i købet ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Har I nogen idé om hvor hendes flotte plakater er fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Nej, desværre ikke – de er ret specielle, vi kender dem i hvert fald ikke lige umiddelbart. Men du kan jo prøve at høre Ida ad via hendes Instagram :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Plakaten over sofaen af den ældre herre med en cigaret i munden, ved du hvad det hedder eller hvor jeg kan købe det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A LITTLE HELP PLEASE