AN ADORABLE (AND AFFORDABLE) CANDLE STICK

GET THE LOOK #17

 photo Skaeligrmbillede 2016-01-15 kl. 12.47.24_zpswmvvwjhg.png
GET THE LOOK: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Billedet jeg har forsøgt at efterligne stilen fra i dag, er et jeg længe har haft liggende i min private inspirationsmappe på Pinterest. Jeg synes der er noget virkelig fint over stilen, der både er rå, feminin, enkel og rodet på én gang. Særligt reolen er jeg helt vild med. Den er helt simpel og stringent, og dermed er der masser af muligheder for, hvordan den kan styles. Men prisen er desværre en del over mit “nyt til boligen”-budget. Måske nogle af jer kender til en mere budgetvenlig udgave? :-)

Translation: I love the look of this living room corner, and this is my version on how to get the look. Especially the black sideboard is at the top of my wish list, but unfortunately the price is a bit too high for my budget. Maybe some of you knows a cheaper alternative? :-)

Mette.

Indlægget indeholder annonce links / This post contains add links

10 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AN ADORABLE (AND AFFORDABLE) CANDLE STICK