BROSTE CPH AW15

INDOOR TREES

 photo 4_zps6fci6c81.jpg photo 2_zpspvhveacr.jpg photo 1_zps0qgiootz.jpg photo 3_zpsurlyxcks.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Plantetrenden startede i de små størrelser, men det er som om, at indendørs planterne skal være større og større – fra kaktusser, til monsteria deliciosa, til palmetræer… Jeg kan selv godt lide ideen om at have et lille træ indenfor, og har prøvet at samle lidt fint inspiration til, hvordan man kan style det – nogle større end andre. Jeg er ikke til palmetræer, selvom de er grov moderne – er nogle af jer mon på den? :-) Til gengæld kunne jeg godt finde på at anskaffe mig et figentræ, som på det femte og sidste billede, eller et oliventræ, som på det første og fjerde billede. Læs mere om nogle af de mest trendy (og ikke mindst smukke) planter i Mettes indlæg her! :-)

Translation: The indoor plant trend started with small plant sizes, but with time the indoor plants has grown – from cactus, to monsteria deliciosa, to palm trees… I like the idea of having a small tree inside, and I have gathered some ideas for how to style it – some trees larger than others. I am not a fan of palm trees (unless it is on vacations ;-)), even though they are very trendy – are you into palm trees? :-) I do, however, consider buying a fig tree, as on the fifth and last image, or an olive tree, as on the first and fourth image. Read more about some of the trendiest (and very beautiful) plants in Mettes previous post here! :-)

Tatiana.

12 COMMENTS

 • Jeg springer også over på palmetrenden, men hopper i stedet rigtig gerne på figentræ tendensen!
  Jeg har i forevejen 2 oliventræer i mit hjem og jeg kan ikke få nok at dem (:
  God grundlovsdag <3

  http://Www.pernille-weidich.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Den er jeg med på! ;-) Tusind tak, og i lige måde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fedt indlæg! Tænkte på, om du eventuelt kunne have lyst til, at lave et indlæg med urtepotter og hvor disse forhandles? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey! Do you by any chance know what kind of tree #3 is? I love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Unfortunately I don’t. But you can always bring the picture to your local plant centre and they can probably tell you :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Knuselsker mit oliventræ, men overvejer helt sikkert også at skaffe det noget selskab i form af et figentræ. Så fint altså! Skal bare lige huske at holde mig under den der jungle-grænse, hvor det tager overhånd haha :b

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Hehe, jeg synes også godt det kan blive for meget. Men der skal alligevel nogle planter til så :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så mange pæne billeder =D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh, lige et lille råd til jer, der overvejer et figentræ… tag lige en ordentlig sniffer på bladene inden i køber, for de har det altså med at lugte fælt af kattetis! Har nemlig lige selv købt et, som har været i bad et par gange, men lugten forsvinder ikke… og på nettet står der om det mange steder… ;) Så ikke købe figen, når man er snottet ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PUHEROCK

  què bonitos espacios ♥ :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BROSTE CPH AW15