GREY ON GREY

BROSTE CPH AW15

 photo 1_zpsgfgcqu1v.jpg photo 3_zpsl7v8cnhd.jpg photo 2_zpsux5zrksc.jpg

Sikke et skønt vejr det er i dag – og så er det næsten for grov, at jeg først viser en bolig i grålige toner og nu nogle billeder fra Broste Copenhagen’s lookbook AW15. Men billederne er så flotte, at jeg ikke kan lade være ;-) Broste Copenhagen kan godt have et lidt for romantisk udtryk til min smag med deres douchede farver og organiske former, men jeg bliver alligevel altid fanget af deres pæne stylings – og så er det der spejl, de pæne glas, bestikket og alt deres marmor til gengæld bare lige mig. Er det mon også noget for jer? Ellers er de her billeder kun en lille del af “kagen”, så hvis der er nogle Broste-fans derude, er der meget mere at komme efter :-)

Translation: It is such a wonderful weather today in Denmark – at least for now, and then I first choose to show a home in greyish tones and now some pictures from Broste Copenhagen’s lookbook AW15. But the images are so beautiful that I just can’t help it ;-) Broste Copenhagen have a bit too romantic expression with their soft colors and organic shapes, compared to my taste, but I always love their stylings – AND, i really like that mirror, the nice glasses, the cutlery and all the marble. Is it something for you too? Otherwise, these pictures only show a small part of their collection, so for all the Broste-fans, there are much more to come :-)

Tatiana.

1 COMMENT

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GREY ON GREY