HOME PICS #8

DIY: CUTE ORIGAMI CHRISTMAS TREES

 photo 8d201b87-dbcb-4903-9b63-f459862cebdf_zpsb9347bf8.jpg

Jeg kunne også have kaldt indlægget for “Verdens billigste julepynt”, for det er sådan cirka, hvad disse papirsjuletræer er – eller origami juletræer, som det så fint hedder. De er resultatet af én ud af de mange overspringhandlinger jeg gør mig for tiden, når jeg egentlig burde få styr på mine eksamensopgaver (igår overspringshandlede jeg f.eks. ved at købe et nyt sofabord i Søstrene Grene, som nogle af jer måske så på vores instagram Homesickblog?) Men anyways, juletræerne her er forholdsvis simple at lave, det eneste de kræver er noget karton og en saks, og så er det ellers bare at følge denne fine opskrift nedenfor, som jeg har lånt fra bloggen My Lifebox. Jeg kan på ingen måde forklare, hvordan jeg har gjort, det er bare at folde løs, og forhåbentlig ender det så ud i juletræer. Hvis I har brug for ekstra hjælp, så har Anna-Rosa også lavet en fin video-guide som I kan finde i hendes indlæg her :-)

 photo 41f2e840-8e2b-4ce1-8459-6b50ad92d219_zpsf8f1d0c3.jpg
Translation: A few days ago I tested my origami skills, and the result were these paper christmas trees. If you wan’t to make something similar just follow the picture-guide made by Anna-Rosa from the blog My Lifebox. She’s also made a great video, if you need more help to make it right – find it here.

Mette.

Photobucket

43 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOME PICS #8