13 BUDGETVENLIGE JULEGAVEIDÈER FRA IKEA

REPOST: ORIGAMI CHRISTMAS TREES

HOMESICK: Origami christmas treesHOMESICK: Origami christmas trees

Måske I kan huske, at jeg foldede disse origami juletræer for nogle år tilbage? Det må der i hvert fald være nogen, der kan, for indlægget er allerede det mest læste denne måned, og det er på trods af, at vi slet ikke har linket til det. Lidt vildt, ikke? Derfor tænker jeg, at papirstræerne godt lige kan tåle endnu en genudsendelse. Jeg synes i hvert fald stadig, at de holder, og jeg blev helt glad, da jeg fandt dem frem fra gemmerne – og så er det altså også lidt hyggeligt at sidde og fifle med at folde sit eget julepynt :-) I finder guiden til, hvordan man folder juletræerne i indlægget her.

Translation: Maybe some of you remember these origami christmas trees that I made a few years ago? I think some of you do, because the DIY-post is already the most read on HOMESICK this month, even though we haven’t been linking to it before now. I still think the paper trees looks really cute, and it made me quite happy when i found them among all of my christmas decor. You can find a guide on how to fold them right here.

Mette.

 

 

4 COMMENTS

 • Nynne

  Hos mig siger den ‘page not found’ :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig flotte juletræer
  De ligner porcelæns træer.
  Jeg vil godt prøve at gøre det efter. De vil pynte flot i min stue. Men jeg kan ikke lige finde guiden. Tak på forhånd og god jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Hej Charlotte

   Linket skulle gerne virke, det gør det i hvert fald her. Virker det stadig ikke hos dig? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

13 BUDGETVENLIGE JULEGAVEIDÈER FRA IKEA