NEW IN: ADORABLE CHAIN MIRRORS

13 BUDGETVENLIGE JULEGAVEIDÈER FRA IKEA

Indlægget er sponsoret af IKEA

IKEA julegaveridéer - HOMESICK

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13

Med kun godt to uger til jul, er det ved at være tid til at få købt julegaver. Det er ingen hemmelighed, at vi er meget glade for at handle i IKEA. Når vi lægger vejen der forbi, er det dog som oftest med formålet om at købe ind til egen bolig. Men har I egentlig tænkt på, hvor oplagt et sted IKEA er at besøge, når det gælder julegaveshopping? De har jo så mange fine ting, og så endda til priser, som ikke vælter julegavebudgetet. Vi havde i hvert fald absolut ingen problemer med at finde en hel masse pæne sager, som vi både ville blive glade for at modtage, men også ville elske at pakke flot ind og forære i gave. Hvor fantastisk ville det f.eks. ikke være at modtage en smuk bananpalme, som var plantet over i en FLÅDIS fletkurv og klar til at stå fremme? Eller den elegante SINNERLIG bambuslampe, som ville gøre sig fantastisk fint i et soveværelse? Vi ville uden tvivl blive ellevilde for både plante, lampe og alle de øvrige ting vi har samlet i collagen ovenfor. Vi håber, de også kan inspirere jer, hvis I mangler er par gode julegaveidéer til en boligglad type :-)

8 COMMENTS

 • Lækre produkter! :-) Jeg har været en tur i IKEA maaaange gange, for at få fingrene i Bananpalmen. Den er desværre ikke på lager i nogle varehuse :-( God weekend, piger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Er det rigtigt? Den må virkelig være populær så, hvilket også er ret forståeligt. Vi må håbe, der snart kommer en kæmpe sending hjem! Også rigtig god weekend til dig, søde Mette :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så mange pæne ting <3 Jeg ville elske hvis søgræskurven var lidt større – så kunne jeg nemlig putte min grimme juletræsfod (som desværre er større end kurven) ned i den op til jul og sidenhen plante mit oliventræ ud i den efter jul :) Den er da så fin og prisen ditto.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Årh, det er ellers også en virkelig god idé – juletræsfødder er altså sjældent voldsomt kønne. Ærgerligt at den ikke kan være i den fine kurv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg er helt pjattet med det grønne bord!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså bananpalmen ville jeg elske at modtage – ingen tvivl om det! Men jeg ville helt sikkert ikke elske at pakke den ind :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: ADORABLE CHAIN MIRRORS