LOOKING FOR A NEW SOFA - I NEED YOUR HELP!

SØSTRENE GRENE: SUMMER NEWS

 photo SGNEWS_zps1e79f01d.jpg photo SGNEWS_zpsf99d52dd.jpg photo SGNEWS_zpse3697252.jpg

Pyha, sådan en sommer kan altså hurtigt få ben at gå på, hva’? Inden vi ser os om er der jo dømt studiestart igen. Vi skal alle tre starte på vores kandidater her til septemper, og det er altså altid lidt nervepirrende at starte på noget nyt – men det skal helt sikkert nok blive godt! Og selvom computeren kan klare meget, så er det nu også meget rart at have penalhuset toptunet og tasken fyldt med fine notesbøger til studiestart, og her er Søstrene Grene som altid leveringsdygtige med alverdens lækre sager til små penge. Vi har fået lov at give jer dette lille sneak-peak på, hvad der kommer af studiesager og kontorartikler i butikkerne indenfor det næste stykke tid. Der er ret mange fine ting, synes I ikke? Der kommer blandt andet nogle rigtig fine clipboards, som vi tidligere har vist idéer til hvordan man kan bruge her.

Men faktisk kunne vi også godt tænke os at høre lidt om, hvad I skal efter sommerferien? Skal I også studere, eller står den på arbejde? Måske et sabbatår? Lad os endelig høre, for vi vil så gerne vide lidt mere om alle jer søde læsere, der sidder derude bag skærmene :-)

Translation: The danish brand “Søstrene Grene” always offer wide range of great products, and the prices are extremely low! The pictures show some of their “back to school” news :-) If you ever visit Denmark, we can definitely recommend you to stop by one of their stores.

20 COMMENTS

 • Trine

  Jeg starter på 5. Semester af molekylær medicin og dermed også mit bachelorprojekt, så jeg skal nok også have fyldt penalhuset :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg starter på efterskole efter sommerferien, så skal have styr på en masse inden da. Udover at skulle på efterskole, skal jeg faktisk også flytte, så der bliver brug for en masse inspiration til det nye værelse, hvilket jeg virkelig får gennem jeres blog! Ved i forresten hvornår tingene overfor kommer ud i butikkerne?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nogle af tingene er allerede at finde i butikkerne, men ellers skulle det hele være fremme slut juli/start august! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig lækre sager! Kan ret godt lide penalhuset :)
  Hvad der skal ske efter sommerferien er for mig stadig uvidst, det hele kommer an på om jeg får tilbudt et fuldtidsjob før jeg skal sige ja eller nej til min uddannelse – og ellers ender jeg på multimediedesign på KEA ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Jeg skal på Eriksminde Efterskole ved Odder så det bliver sikkert også ret nervepirrende! Og jeg skal helt klart købe ind i Søstrene Grene til det ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hos mig står den på 5. semester på uni. Jeg skal skrive bachelorprojekt og begynde på mit sidefag, så det bliver spændende!! Jeg glæder mig :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Sikke nogle fine billeder! Jeg er 17 år og skal starte min 2-årrige ungdomsuddannelse på Gentofte HF efter sommerferien. Glæder mig super meget og har allerede været forbi søstrene grene efter diverse penalhussager! Nu mangler jeg bare det selve penalhuset. Et stilfuldt ét som kan rumme en vinkelmåler og lidt af hvert. Det er ikke nemt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Andersen

  Sikke nogle skønne ting, det kunne være man skulle forbi Søstrene Grene inden længe. Jeg skal starte i praktik d. 11 august og så 9 uger frem i forbindelse med min uddannelse som tøjdesigner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • VN

  Jeg har søgt ind på medicin, så pt venter jeg bare på at det bliver d. 30. så jeg får svar på, om jeg er kommet ind! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Har søgt bachelor på CBS, og nerverne kan snart ikke holde til at vente på svar længere. Drømte sågar at jeg IKKE kom ind i nat. Det burde nu faktisk ikke være et problem – så jeg krydser fingre!
  Efter 2 sabbatår glæder jeg mig SÅ meget til at komme igang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia Lyng

  Jeg skal starte på Gymnasiet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg skal startopstilling 3. Semester på KU hvor jeg læser Sydøstasien studier. Det bliver spændende at komme igang igen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal videre på 2. semester af Ergoterapeut-uddannelsen i Aalborg. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tak for dejlig inspiration:-)
  Jeg blev færdig med min kandidatuddannelse sidste efterår, så jeg skal fortsætte med mit fuldtidsarbejde efter min sommerferie. Men pæne skriveredskaber kan man jo altid bruge:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Elsker jeres blog! :-)
  Jeg skal fortsætte på min bachelor i International virksomhedskommunikation (sprog og kommunikation). Jeg skal starte på mit 3. Semester :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg har søgt ind på farmaci i Odense, så det kan være jeg skal en tur i søstrene grene ;) Det er første gang jeg kommenterer, og vil lige sige at jeres blog er super fed med massere dejlig inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  Arbejd arbejd… Det er det jeg skal efter kun 14 dages sommerferie. Efter 6,5 på arbejdsmarkedet savner jeg virkelig sommerferierne fra studietiden… Og forventningen om det nye der skulle ske på den nye semester…

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LOOKING FOR A NEW SOFA - I NEED YOUR HELP!