HOMESICKS INDRETNINGSHJÆLP #9

SØSTRENE GRENE NEWS

 photo SG_zps3cc2d5c1.jpg

Det er bestemt ingen hemmelighed, at vi her på HOMESICK elsker Søstrene Grene! De har så mange fantastisk fine ting til ingen penge, og det er derfor sjældent at jeg går tomhændet hjem, når jeg har besøgt en af deres butikker. Jeg ved, at mange af jer har det på samme måde, så derfor kan jeg jo passende lige vise jer nogle af de ting, der rammer butikkerne her i løbet af bededagsferien.

De fine kobberstager kommer til at koste fra 24,90 kroner og opefter. Statementkrusene har en pris på 18,80 kroner og rammerne koster fra 17,70 kroner og opefter. Det er da priser, der er til at forstå, hva’? :-)

Jeg tror lige, jeg skal forbi og se lidt nærmere på de fine rammer, jeg synes nemlig deres skarpe kant er ret så fin, og så kan man jo altid bruge et par nye rammer.. Og hvis man f.eks. sætter et gratis print i, så har man jo hurtigt et helt nyt billede til ingen penge! Jeg kan faktisk også ret godt lide kombinationen af hvid og kobber på de små stager – de kunne også gøre sig fint som snackskåle, tror I ikke?

Translation: On HOMESICK we just love the danish brand “Søstrene Grene” – they always offer wide range of great products, and the prices are extremely low! The pictures show some of their news this weekend :-) If you ever visit Denmark, we can definitely recommend you to stop by one of their stores.

Mette.

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICKS INDRETNINGSHJÆLP #9