IT'S MY BIRTHDAY SOON

CHRISTMAS NEWS FROM SØSTRENE GRENE

 photo 1_zpscb600bd1.jpg photo 2_zpsd3b07b61.jpg photo 4_zps9299d70c.jpg photo 3_zps1b6bdb11.jpg

Sidste torsdag var vi inviteret til et virkelig hyggeligt juleevent hos Søstrene Grene, hvor de præsenterede deres julenyheder. De var gået all in med julemusik, juleknas, pakkespil og ikke mindst med julepynten, som vi selv stod for at få fyret op under. Sammen med Louise, Gabriella og Mille blev vi sat til at dække et julebord, og det var jo ingen sag, når vi kom på hold med sådan nogle dygtige krea-piger, og sørme om vi ikke også løb med sejren :-)

Med alt den julehygge er julestemningen allerede kommet over os, og vi vil derfor lige dele nogle af nyhederne fra Søstrene Grene med jer. Vi er især faldet for deres nordiske julepynt, og skal helt sikkert have fat i en masse af det fine marmor-gavepapir og de fine strimler til at flette julestjerner af. Derudover kommer der bl.a. også en ny type af borde og et virkelig pænt spejl med læderhank (som I kan se på det sidste billede) og en masse marmor-dims, så der er noget at glæde sig til. Så vidt vi er orienterede skulle bolignyhederne ramme butikkerne fra uge 48, mens julepynten allerede er ved at være fremme i de fleste butikker nu :-)

Translation: Last week we went to a christmas event with the Danish brand Søstrene Grene. We had a lot of fun, and they introduced us to all of their beautiful christmas news as you can se on these pictures. 

6 COMMENTS

 • Det må bare have været et så hyggeligt event :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rae

  Really stunning modern christmas design! Thanks for the inspiration!

  rae of love from berlin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så evigt fine ting altså. Er Søstrene ikke begyndt at lave væsentligt flottere ting end de gjorde førhen, eller er det bare mig der er håbløst bagud? Det sidste års tid har det været en kamp at gå igennem butikken ud at købe det hele, og sådan synes jeg bare ikke det altid har været hehe.

  Er i hvert fald ret sikker på, at jeg skal ind i den lokale og forsyne mig snarest muligt (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Alle de fine marmor ting. Heg har købt stjerne strimler derinde, men har ikke kunnet finde gavepapiret. Det er ikke silkepapir vel? Ved du hvornår det kommer i butikken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Ihh, mange fine sager! Er stjernepindene (2. billede til venstre) – eller pindestjernerne= – også derfra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT'S MY BIRTHDAY SOON