BLACK WALL

TIP: KUNSTKORT I SØSTRENE GRENE

 photo KBKort3_zps6d2f9cb8.jpg

Personligt er jeg stor fan af kunstkort, så derfor blev jeg også virkelig glad, da denne nyhed tikkede ind i vores mailbox. Søstrene Grenes nye tiltag går nemlig ud på, at de vil tilbyde deres kunder kunst til væggen for den nette sum af 18 kroner og 80 øre(!!) – det er da et koncept, der kun kan glæde mit SU-hjerte! Den første serie består af 8 forskellige kunstkort i A5 størrelse, lige til at hænge op på væggen. Tanken bag Søstrene Grenes kunstkort er at inddrage forskellige kunstnere, både kendte og mindre kendte, og lade dem byde ind med deres streg. I den anledning har de indledt et samarbejde med illustratoren Karina Bækkelund, der har tegnet de to fine illustrationer I ser ovenfor: “Badefyr” og “Dame med hat”.

Som I nok kan fornemme, synes jeg det er super fedt med fine kunstkort til så billige penge, og jeg er allerede spændt på at se resten af de fine kort, næste gang jeg kommer forbi den lokale Søstrene Grene :-) Hvad synes I om konceptet?

Mette.

Photobucket

18 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BLACK WALL