AQUARELLE BY THE ARTIST JOANNA JENSEN

LOOKING FOR A NEW SOFA – I NEED YOUR HELP!

 photo 941a0b2e-5e80-4e8a-ac6a-859530619987_zps37937984.png
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Som jeg tidligere har nævnt, er min kæreste og jeg så småt ved at se os om efter en ny lejlighed, da den vi lejer nu skal sælges. Selvom det klart ville være nemmere (og billigere) at blive boende, så glæder jeg mig også lidt til at bo i noget andet – især fordi at det er verdens bedste undskyldning for at få ryddet lidt ud i møblementet og få tilføjet noget nyt. Særligt en ny sofa står højt på ønskelisten, da den vi har både er stor, klodset og elendig at sidde i! Jeg har forelsket mig fuldstændigt i Sofakompagniets udvalg, de har så mange enormt fine sofaer og priserne er virkelig gode (vi snakker 4-5000 kroners prisklassen). Den eneste ulempe er bare, at de kun har et showroom i Korsør (= ret langt fra Kolding), så vi har ikke rigtigt mulighed for at prøve at sidde i dem først. Men her tænker jeg, at nogle af jer måske kan hjælpe. Har i erfaringer med Sofakompagniet? Og hvad synes I i så fald om komforten/kvaliteten af sofaerne? Jeg har ikke helt bestemt mig for, hvilken model jeg bedst kan lide, men umiddelbart er jeg mest på modellen Vera (nr. 1 og 6), så hvis nogle af jer skulle have sådan en stående derhjemme, så vil jeg meget gerne høre, hvad I synes om den :-)

Translation: I’m looking for a new sofa, and I really dig these models from the danish webshop Sofakompagniet – but which one should I choose?

Mette.

41 COMMENTS

 • Sonia

  I think the number 3 is really cute

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsa

  Hej. Jeg stod i samme situation mht sofa og sofakompagniet, og jeg vil skynde mig at sige – kig på myhomelagersalg.dk Den sofa du har forelsket dig (nr. 1) de har den – identisk. Til 4400 kr og 3 ugers leveringstid. Jeg klikkede min hjem for nylig. Plus, myhome har butikker i Kbh.

  http://www.myhomelagersalg.dk/vegas-3-pers-sofa.aspx

  Mvh Kirsa

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsa

   Og i Kolding – sorry ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cool, tak for tippet – den må jeg helt sikkert op og prøvesidde! :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Der er forskel på de to sofaer. MyHome’s er ikke ligeså dyb som Sofakompagniets. Sofakompagniets virker også bedre kvalitet. Har selv lige smidt en sofa fra Myhome ud som jeg synes var i dårlig kvali, og har nu bestilt Vera (nr 1) som jeg spændt venter på. Har været i deres showroom, og den var ligeså lækker i virkeligheden som på nettet! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har nr. 1 i uld og er virkelig glad for den. Man sidder fantastisk i den og fortryder ikke på noget tidspunkt mit køb :) God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, hvor dejligt at høre! Er den dyb nok til at man kan slænge sig i den, eller er det mere en “sidde-sofa”? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja – jeg synes den lidt dybere end en normal “sidde-sofa” :-)
   Glæder mig til at høre, hvad for én du vælger.

   Vær dog opmærksom på, at der er lidt forskel på, hvor bløde de forskellige sofaer er fra sofakompagniet. Min veninde købte denne sofa: http://www.sofakompagniet.dk/butik/nana-3-seater-sofa-eves-sunglow/ og den er meget hårdere at sidde i end vores (Vera-modellen) :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg modtog sofa nr 1. for en måneds tid siden, og jeg er 100% tilfreds. Det er vildt lækker kvalitet og jeg kan nemt mærke og se forskel fra min gamle sofa (købt i Bilka). Man sidder vildt godt i den og jeg fortryder slet ikke mit køb.

  Mvh. MIchelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor godt at høre, tusind tak for tilbagemeldingen! Der skal virkelig heller ikke meget til at slå vores gamle Jysk-sofa ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr 1/6 er klart også mine favoritter! :) Har dog desværre ingen erfaringer at byde ind med…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Berg

  Jeg har nummer 4 stående herhjemme. Meget fin sofa! Men jeg vil også skynde mig at sige, at man får, hvad man betaler for, sådan rent kvalitetsmæssigt. Jeg har haft min i halvandet år- to år nu, og stoffet der hvor man sidder ser slidt ud når man kommer helt tæt på.

  Tjek også leveringstid, jeg ventede i flere måneder. Men tilgengæld betalte jeg under 1000kr for levering helt til Herning.

  Alt i alt synes jeg at det er en fin sofa, jeg er rigtig glad for designet. Men pris og kvalitet hænger sammen. Desuden er det en “sidde-sofa” og knap så meget slapper-sofa. Men pæn- det er de allesammen! Desuden oplevede jeg rigtig fin service gennem mail og telefon hos Sofakompagniet :-)

  Held og lykke med sofa-købet, hvad end det bliver :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for responsen – dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen! Havde også lidt på fornemmeren, at det stoffet nok ville blive slidt med tiden, men det er jo næsten hvad man må forvente til den pris :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Amalie

  Jeg har selv nummer 1, og jeg er så glad for den! Man sidder dejligt i den, og den er dyb nok til at man kan ligge rigtig rart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har Vera (nr. 1) og jeg er simpelthen så glad for den! Eneste minus var den latterligt lange ventetid (og jeg solgte selvfølgelig min gamle sofa i løbet af et par dage), men jeg har kun oplevet en rigtig god service fra Sofakompagniet. De svarede med det samme på det spørgsmål jeg havde osv. Jeg bor selv i København, så jeg prøvede heller ikke at sidde i den før jeg købte den. Men jeg synes den er rigtig behagelig, og man kan sagtens slænge sig i den. (Det er lige blevet afprøvet, da jeg har ligget syg i nogle dage – det fungerede altså!)
  Held og lykke med det, og jeg har kun varme anbefalinger herfra. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg har godt set at ventetiden er åndssvag lang – men dejligt at høre, at den er værd at vente på så :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Brix

  Vi har også selv kigget på deres sofaer, men jeg vil bare sige HUSK at bestille stofprøver, for de ser SLET ikke ud som på billederne på deres hjemmeside. Ulempen er, at man kun må bestille 2 stk. pr. person, så vi måtte have min mors og svigermors hjælp, således at vi kunne bestille flere forskellige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Havde slet ikke tænkt på, at man kunne bestille stofprøver, men det må jeg hellere lige gøre inden jeg bestiller så. Tak for tippet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Jeg har lige fået min lækre Conrad sofa (nr.2) med puf. Super kvalitet, blød at side i. Det eneste man skal være opmærksom på, er at puffens ben åbenbart er lidt længere end sofaens. Jeg vil helt klart anbefale at købe mere uld og mindre polyester, uden at have prøvet 100p polyester.
  Jeg kan også sige, at Johan (nr.5) er flot og lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg stemmer i med de andre, jeg har nr 1 og er mega glad for den! Har haft den et års tid, og den er stadig flot! Også selvom jeg altid sidder i det samme hjørne – og så er det en stor fordel at rygpuderne kan fjernes så jeg bruger den også som gæsteseng.. Køb køb!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor godt at høre – især det med gæstesengen, for den sofa vi har nu kan nemlig foldes ud som en sovesofa, så det er godt at vide, at det stadig er mulighed at have gæster til at overnatte på en Vera :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg har endnu ikke fået købt noget hos dem – lurer stadig lidt på om jeg skal have en sofa eller en lænestol :)
  Har dog snakket med deres kundeservice omkring muligheder for at prøve deres sortiment. Det råd jeg fik var, at bestille den vare jeg vil have og så tage til deres showroom i Korsør og prøve varen. Hvis jeg så ikke kunne lide udseendet, komforten eller noget andet så kunne jeg jo bare lade værd med at gennemfører købet. For hvis du har aftalt at hente møblet selv, skal du ikke betale før det er afhentet.
  Ved ikke om det kunne være til hjælp, men synes i hvert fald det var en god mulighed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja okay, men jeg bor bare så langt fra Korsør at det ikke rigtigt er en mulighed – men ellers tak for tippet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har lige købt en Vera, og den synes jeg i hvert fald, at man sidder godt i :-)
  Samtidigt er trepersonssofaen lang nok til at ligge i. Men hvis i overhovedet har mulighed for det, så er det altså værd at køre til Korsør og prøvesidde sofaerne. Man sidder meget forskelligt i de enkelte sofaer, og det er ikke helt som på billederne. Bestil også stofprøver! Men igen, værd opmærksom på, at ti kvadratcentimeter stof godt kan være pænt, men det ér bare noget andet, når en hel sofa bliver beklædt i det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes godt nok der er langt til Korsør, så det tror jeg ikke kommer til at ske – men med alle de mange positive tilbagemeldinger jeg har fået her i kommentarfeltet, så tør jeg vist også godt at satse ;-) Tak for din tilbagemelding!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg har Vera (nr 1) og er rigtig glad for den! Den er super fin. Den er lidt hårdere end de sofaer jeg har haft før. Den er dog både blød og dyb nok til at man, med lidt god vilje, kan ligge i ske på den om aftenen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder godt – den kan også umuligt være dårligere at sidde i end den vi har nu.. haha :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har nr. 6, og er rigtig glad for den! Man både sidder og ligger godt i den, og så er de skrå armlæn altså geniale :) Og så er den jo også bare pææææææn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Da jeg fik øjnene op for sofakompagniet, var jeg ikke i tvivl om, at det var der min sofa skulle købes. Jeg kunne bare slet ikke vælge fordi der er så mange fine.Jeg forelskede mig så i Vera modellen i lysegrå og fik den netop leveret i går. Er super tilfreds med den og stoffet er fint. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor godt! Jeg er heller ikke i tvivl længere, i hvert fald ikke efter alle jeres positive tilbagemeldinger :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Først og fremmest tak for en skøn blog:-)
  Jeg har købt sofaen Vera (nr. 1) hos Sofakompagniet og har haft den i ca. 4 mdr. Jeg er meget glad for den og den levede 100 % op til mine forventninger – jeg synes den er meget lig billedet. (Jeg havde ikke set den på forhånd og havde ikke set stofprøver, men den var som jeg forestillede mig).
  Den er lang og dyb nok til, at man kan ligge to i den. Det er en fast/hård sofa, så hvis man er til meget bløde slængesofaer, er det nok ikke lige den, man skal gå efter. Jeg kan dog godt lide den faste facon, der gør, at puderne bliver hvor de er og jeg synes, man både sidder og ligger godt i den. De bedste anbefalinger herfra:-) Iøvrigt oplevede jeg god kundeservice fra Sofakompagniet med hurtig responstid og de var fleksible med tidspunkt for levering. Jeg ventede 10 uger på den, hvilket også var det, de havde oplyst ved bestillingen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød, tak fordi du læser med! :-) Og tusind tak for din kommentar, nu er jeg vist så godt som overbevist om, at Vera skal flytte ind i min kommende lejlighed :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære Mette,

  Først og fremmest, hermed mine bedste komplimenter til Jeres blog. Altid gode input, gode referencer til Jeres posts og lækre billeder/opsætning. :-)

  Nu til sofabeslutningerne. Jeg har ingen erfaring med ovenstående sofaer – men overvejede selv mange af de samme du har udset dig.
  Havde blot ikke modet, til at købe noget jeg ikke selv havde set. Synes der var for langt fra Aalborg til showroomet i Korsør.
  Jeg endte med en mere klassisk sofa “Scandinavia” fra Bolia, hvor de havde 50%, hvorfor prisen pludselig kunne matche priserne fra Sofakompaniet.
  Jeg sammensatte den i form, stof, højde og med hvilken type ben der skulle på. Det var så fedt at sammensætte den helt efter mine ønsker.

  Jeg ved de med jævne mellemrum har 50% på deres forskellige modeller, så du kunne jo holde øje, hvis du fandt noget i deres sortiment du kunne lide. Jeg har tidligere haft deres Orlando sofa, som nu er kommet i kolonihaven, hvilket er en LÆKKER flyder. Den holder fantastisk her på 8. år.

  Blot et venligt alternativ :-)

  – Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg valgte ret hurtigt Sofakompagniet fra selvom jeg var ret vild med de fleste af sofaerne, udelukkende på grund af ventetiden.. Orkede simpelthen ikke at flytte og skulle vente det halve af sommeren på at få min sofa! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg elsker også sofaerne fra sofakompagniet! De er så flotte. Min mor har lige købt en, og kvaliteten er helt i top, men den er ikke særlig blød, så man sidder mere “på” den end “i” den, måske bare lidt rart at vide :) Det er en lille en hun har købt (2 personer), måske er de større blødere. Det er i hvert fald ikke en flyder ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AQUARELLE BY THE ARTIST JOANNA JENSEN