KIDS ROOM: CUTENESS OVERLOAD

THE WHITE SOFA

 photo 1_zps7whnpyjg.jpg photo 2_zpsd7mcvobl.jpg photo 3_zpspqlaqoby.jpg

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Ja ja – jeg ved det godt… det er helt vildt upraktisk med sådan en hvid sofa, og især hvis man har kæledyr, børn eller bare er typen, der altid spilder (især hvis man er trukket i den hvide kjole eller sat sig i den hvide sofa). Men hvis vi lige ser bort fra den upraktiske del, så vil jeg bare sige… hold op, hvor er det altså flot med sådan en hvid sofa. Synes I ikke? Især i de her solrige årstider, som vi ligeså stille har bevæget os ind i.

Lysegrå har været den dominerende farve indefor sofaer de sidste par år, men måske hvid bliver det nye. Måske det allerede er det nye. Hvad synes I? Er I faldet pladask for den hvide sofa trend – eller hvorfor er I måske ikke faldet for den? :-) Jeg er personligt helt vild med den, men er sikker på, at jeg ikke vil kunne holde den pæn og fin i mere end én time, så jeg holder mig altså til den lysegrå indtil videre! ;-)

Translation: Well, yea – i know… a white couch is just not that practical – and especially not if you have pets, kids or if you’re the type that spills as soon as you see something white! ;-) But if we just ignore this inconvenient part for a while, I just have to say: a white couch looks so damn great. Do you agree? Especially in these sunny seasons, we’ve quietly moved into (at least here in Denmark).

The last couple of years, light grey has been the dominating color within sofas, but perhaps we have a new color trend; the white sofa. What do you think? Have you gone crazy for this trend – if not, why? :-) I personally love it, but I’m sure that I will not be able to keep it nice and fine for more than a hour, so I stick to the light grey at least for now! ;-)

Tatiana.

10 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KIDS ROOM: CUTENESS OVERLOAD