MY CURRENT FAVES FROM ELLOS HOME

3 DIFFERENT SOFA-LOOKS

Jeg har forsøgt at skabe tre sofa looks, der alle bærer præg af tidens forskellige tendenser. De tre looks er samtidig forholdsvist differentieret, men produkterne kan sagtens kombineres på kryds og tværs! :-)

 photo Dias1_zpsmqjxjjco.jpg

1: Rug / Cushion / Lamp / Poster / Sofa / Coffee-table

Det første look er især præget af lædersofaen. Vi har modtaget flere henvendelser om, hvordan man kan style en lædersofa – især de cognac farvede. Umiddelbart skal man ikke lade sig begrænse sig af en lædersofa, da den kan bære de fleste looks – men cognac er en stærk, smuk farve, som man bør tage højde for. Personligt synes jeg, at det klæder den bedst, hvis den bliver stylet med forholdsvis neutrale farver, som på collagen, så det er sofaen, der står ud. Til gengæld er det virkelig fint, hvis man lader sig inspirere af forskellige mønstre, for eksempel et marrokansk-lignende gulvtæppe og en pude med fryns – et mønstret plaid ville også være så flot til.

 photo Dias2_zpsroxtztcw.jpg

2: Sofa / Lamp / Stool / Coffee-table / Black cushion / B/W cushion

På trods af den upraktiske farve, så er den hvide sofa virkelig blevet populær. Jeg er også selv ret vild med hvide sofaer, hvilket I kan læse mere om lige her. Umiddelbart har den valgte sofa et ret romantisk idyllisk udtryk over sig, og den kan også sagtens styles med rosa-farvede puder og et blomstret plaid, men man kan også sagtens skabe et cool, monokrome look. Jeg er ret vild med kontrasten i mellem sofaen og sofabordet, som i kombination med de andre ting, virkelig komplementerer hinanden. Man kan dog sagtens gøre det monokrome look lidt “varmere” ved at bryde det med fx en lampe i messing, en træ-skammel eller lignende.

 photo Dias3_zpsu7jzt5ey.jpg

3: Lamp / Coffee-table / Rug / Sofa / Bowl

Det sidst look blev lidt af et stilmiks af alt godt fra boligverdenen. En new-yorker inspireret sofa i rosa, et mønstret tæppe, lidt messing og en statement lampe. På trods af stilmikset, så giver det alligevel ret god mening – det synes jeg i hvert fald selv ;-) Jeg kan ret godt lide den rosa-farvede sofa, men det fungerer kun for mig, hvis den er kombineret med rå elementer. Andre ville formentlig style den på en helt anden måde, og det er jo lige præcis det, der gør den cool – at der er så mange muligheder med den, selvom den er ikke er “en helt almindelig” sofa.

Translation: I have tried to create three sofa-looks, which all are characterized by nowadays different trends. Furthermore, the three looks are relatively diversified, but the products can easily be combined crisscross! :-)

Tatiana.

Indlægget indeholder affiliate links / This post contains affiliate links

4 COMMENTS

 • I really love the first collage. The rug and the couch are perfect together!

  http://www.fashion-hooked.blogspot.nl/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg har sådan en sofa…og jeg HADER den!
  Men hvor er det forfriskende at se sådan en flot styling. Måske jeg skal tænke over det omkring sofaen i stedet for at være sur på sofaen :/ ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Altså jeg vil sige, at det er nok heller ikke den letteste sofa at style, da den jo har et ret karakteristisk udtryk. Men hvis man får det bedste frem i den, så er den altså så skiiiiide flot – og den ville være perfekt med det tæppe, som du også har skrevet til et andet indlæg. Go for it! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY CURRENT FAVES FROM ELLOS HOME