INSTA LATELY #12

HOME PICS: LIVING ROOM

livingroom kopi photo mmmm_zps273d0edd.jpg photo mm_zps9bd06fb2.jpg photo mmm_zpsa82aa5b9.jpg

Siden jeg viste resultatet af mit hjemmelavede spisebord herinde, er der efterhånden ret mange af jer, der har sendt og tagget os på billeder af jeres egne resultater, og det er altså virkelig fedt at se, hvor flotte borde I har fået bygget! Jeg er stadig enormt glad for mit bord (og ikke mindst stolt over, at jeg selv har bygget det! haha), men jeg har vidst aldrig rigtigt fået vist jer, hvordan det ser ud i sin rette kontekst med stole omkring. Derfor får I lige disse billeder fra min stue, som giver en lidt bedre fornemmelse af det. Jeg er egentlig ret glad for vores stue som den er, men jeg savner virkelig ordentligt dagslys i rummet. For på trods af tre store vinduer, så skygger bygningen på den anden side af gaden så meget, at solen aldrig kommer rigtigt ind – og på den måde får de mørke gulve bare rummet til at virke endnu mere dunkelt.. Det er lidt surt, for jeg synes lyset betyder meget for et rum, så jeg drømmer helt sikkert om bedre lysindfald og lysere gulve det næste sted vi skal bo! :-)

Translation: Since I showed you the result of my DIY dining table on the blog, a lot of you have sent and tagged us on pictures of your own results, and it is really cool to see how beautiful tables you have managed to built! I’m still extremely pleased with my table (and proud of myself for building it! Haha), but I’ve never really shown you how it looks in its proper context with chairs around. Therefore, you get these images from my living room, which gives a slightly better sense of the it :-)

Mette.

21 COMMENTS

 • Malou

  Jeg er helt vild med Vee Speers Birthday party plakater, især med piger med sorte fjer, men jeg kan simpelthen ikke finde netop det billede. Jeg kan se du har det, any ideas om hvor jeg kan købe det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mit er et udklip fra bogen, hvor alle billederne er samlet :-) Ellers kan du købe plakaterne på Fotografiska’s webshop, jeg skal dog ikke kunne sige om den er udsolgt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Skal selv i gang med at lave det fine bord. Hvad er målene på dit?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, det kan jeg faktisk ikke lige huske.. Mener det er noget ala 90 x 160 cm, men er ikke sikker :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • josefine

  Lidt random spøgsmål – men hedder du noget med g?? Jeg gør ikke men synes klart det den fedeste playtype plakat. Kan bare ikke finde ud af om det kikset når man ikke hedder noget med g??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Ja, jeg har samme problem i min stue, hele dagen er der så dunkelt også om aftenen kommer der lidt aften lys. Men når jeg skal flytte engang er det i hvert fald også noget jeg vil ligge stor opmærksomhed på. Det betyder fandme meget med et smukt lysindfald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Ville lige høre dig hvor du har købt dine eames stole henne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Byggede selv for nogle uger siden bordet, og bruger det nu som skrivebord, har sammen med bordet fået bikset en gammel arkitekt lampe sammen, som bare gør dig SÅ godt til det fine bord, er simpelthen så glad og stolt over bordet, og elsker at det er hjemmelavet, man bliver jo helt stolt! :)
  Tusinde tak for tippet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Har du et godt tip til, hvor jeg kan finde nogle billige rammer i store størrelser? Hvor køber du eventuelt dine egne rammer?
  Nu hvor jeg kommenterer, vil jeg da lige komplimentere din blog! Du skriver nogle helt fantastiske og meget inspirerende indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • IKEA! Der køber jeg altid mine rammer, deres priser er gode! :-) og mange tak for de søde ord, men faktisk er vi hele tre piger der står bag bloggen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Tak.
   Det har jeg aldrig lagt mærke til.
   Jeg er på tur i København i de her dage. Er der nogle butikker du/i kan anbefale. Eventuelt små antikke butikker eller andet?
   Det ville være super fedt, hvis i en dag vill lave et indlæg om gode butikker i København og omegn :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi er fra Kolding, så det er begrænset hvad vi kan anbefale i KBH :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Hvor er din sofa fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Lækker stue!!

  Hvor er den lampe fra, der hænger over sofaen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tracey

  Hvor mange lag rustik bord olie gav du bordet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Et lag – men jeg vil nok anbefale to, hvis du går efter et lysere look.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

INSTA LATELY #12