SØNDAGSTIP: FEM GODE TILBUD PÅ BOLIGSAGER

A CHARMING LIVING ROOM IN A SMALL STUDENT APARTMENT

 photo mmm_zpsqxadjuft.jpg photo mmm_zpsqzgyjbhe.jpg photo m_zpsrjtdiek9.jpg photo mm_zpsuqddi42s.jpg
Source: Bjurfos

Der er lidt stille herinde i der her dage, hva’? Som altid skyldes det, at eksamensopgaverne et ved at snige ind på os, og så går al vores tid lige pludselig med den slags, selvom vi egentlig meget hellere ville holde gang i festen herinde. Men nu så jeg lige mit snit til en lille overspringshandling, og så kan jeg jo passende dele denne charmerende stue med jer. Jeg er helt pjattet med de gamle skolestole, der har fået plads omkring spisebordet. Måske jeg skal kigge efter noget lignende, nu når jeg skyder loppesæsonen igang her i weekenden? Eller måske ikke, for jeg har virkelig ingen idé om, hvor jeg dog skulle få plads til at have dem stående henne. Anyways, tilbage til opgaven med mig – kan I ha’ en dejlig dag :-)

Translation: Just wanted to check in and share this charming living room with you guys. I absolutely love the chairs, and I’m thinking about looking for something similar at the flea market coming up this weekend, but unfortunately I don’t have the space for anymore chairs.. What do you think of the style of this living room? :-)

Mette.

4 COMMENTS

 • Jeg er ret vild med de mange planter der er brugt til at bryde looket her og der. Planter skaber altså bare en helt bestemt stemning, som man ellers ikke kan fake sig til (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej med jer

  Jeg så for et halvt år siden et hjem hos jer, hvor der på badeværelset var lagt et parketlignende brunsort flisegulv. Jeg skal snart i gang med mit eget badeværelse og det skal være med det gulv og muligvis hvide kvadratiske fliser der er lagt forbandt, som i et andet af jeres badeværelsesindlæg. Jeg kan imidlertid ikke finde indlægget med gulvet og frygter lidt, at det har været et stadshem der ikke er der længere. Har I evt. billedet liggende i et eller andet format, så jeg kan vise håndværkeren det? Som I kan høre, er jeres blog superinspirerende in real life – tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En rigtig fin stue med mange skønne detaljer. Skolestolene – der skal man vist være hurtig ude. De er gået hen og blevet meget populære – og prisen på dem er også begyndt at snige sig opad.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SØNDAGSTIP: FEM GODE TILBUD PÅ BOLIGSAGER