PÅ BESØG HOS KÄHLER

HOME PICS #5

 photo Untitledp_zps75dd70e0.jpg photo Untitled_zps11dc73e8.jpg photo 90af6ac2-2fed-4d1a-85f5-2c21072d0d81_zpsbc5ba6b4.jpg

Lidt detaljebilleder fra min stue – både det grå lammeskind i gyngestolen og MILK lampen har jeg fået i fødselsdagsgave, og jeg er simpelthen så glad for begge dele. Som I måske kan spotte, har vi haft gang i betonfabrikken igen, hvor vi denne gang også vovede os ud i en diamandform og et lille hus. Huset har dog lige rigeligt med lufthuller efter min smag, så jeg må lige prøve mig med et nyt, næste gang vi skal lege med beton og svine hele min baggård til med gammelt emballage – det er altså noget, der får naboerne til at kigge lidt! Haha. Men det er ret sjovt at eksperimentere med forskellige former, måske I har flere idéer til, hvad man ellers kan støbe?

Translation: A few detail pics from my living room. The concrete house and diamond are from our latest DIY project.

Mette.

Photobucket

34 COMMENTS

 • Trine

  Hvor er det flotte lanmeskind fra?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej! Tack för en jättebra blogg! :-) Så himla snyggt golv på bild #1!! Vi har också parkett i vårt hus men den är mer åt det gul/orangea hållet – hur har ni fått det så “brunt” och fint?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er da ret tosset med den betondiamant der. Sådan en måtte gerne ligge på en hylde hjemme ved mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Nogle lækre ting i har lavet i beton. Hvilke forme har i brugt :-)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Til diamanden har vi brugt en form vi selv klippede ud og tapede sammen, og til huset var det en mælkekarten vi også klippede lidt i og tapede sammen i toppen. Det er lidt svært at forklare, men vi må lige ha’ lagt en DIY op – for det er virkeligt nemt i praksis ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Hvad har du brugt til at forme betonhuset med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er såmand bare en mælkekarton, der er klippet og i toppen og tapet sammen. Vi skal nok lige lave en guide :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Berg

  Er det muligt at I måske kunne lave en DIY video omkring hvordan man laver formene til disse beton figurer som diamanten samt huset? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror ikke lige det bliver til en video, men et indlæg med en billeder og en udførlig guide skal vi nok få lagt op :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ååå, så fint!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte og inspirerende billeder, og jeg er VILD med dit gulv :-)

  Kram Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, hvor er du sød. Det er sjovt, for jeg ville faktisk hellere bare gerne have et lyst plankegulv.. Men kan også godt se, at det jeg har måske er ret fint. Man vil nok bare altid gerne ha’ det, man ikke kan få ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karama

  Hvilken form brugte du til diamenten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var sådan en skabelon til en diamand form, som vi printede ud og tapede sammen – vi skal nok lige få lagt et link op :-) Ellers kan du kigge på A Merry Mishaps blog, det er derfra vi har idéen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig flotte billeder. Jeg er vild med Jeres indretning!
  Jeg glæder mig også til når jeg får plads til at lave beton eksperimenter:-)
  Jeg har også tænkt mig at forsøge med den skønne diamant. Derud over vil jeg også forsøge mig med denne taburet http://www.pinterest.com/pin/137570963591331002/
  Det er i øvrigt en video, til den der efterspurgte det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, mange tak :-) Ej hvor er det bare en sej taburet! Den får man jo helt lyst til at kaste sig ud i, tak for tippet :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor hyggeligt :) Har du en DIY på diamanten, den er da noget så fin :) Jeg tænker måske en stjerne med hul i til et lys kunne være fint her til efteråret/julen måske :)

  Glæder mig til jeg selv får et hjem jeg kan gøre pænt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi har idéen fra A Merry Mishaps blog, så der kan du finde skabelonen til den :-)
   Det var faktisk en virkelig god idé, jeg har slet ikke tænkt på, at man også kunne lave beton julepynt – så er det jo bare lige, at udtænkte en god form til sådan en stjerne ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den blog må jeg fluks ind at kigge på ;)

   Er vild med det lidt anderledes julepynt og ville synes det var lidt fint med sådan en stjerne… ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et skønt og hyggeligt hjem! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Tak for en helt igennem fantastisk blog!!
  Jeg vil hører om du har mulighed for at vise dine hylder over sofaen lidt mere? Mangler vildt meget inspiration.
  Har selv købt disse hylder: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/30152596/. Er det disse samme som du har på billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak fordi du læser med! :-D Det er nemlig de hylder ja. Har tre styk, to der hænger i forlængelse af hinanden og en der hænger ovenover. Skal nok lige ha’ dit ønske med i tankerne, næste gang jeg knipser billeder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvordan er Eames stolen at sidde i? Jeg overvejer også at pryde min lejlighed men den, men jeg er lidt i tvivl om jeg hellere vil ha en lænestol. Kan man “putte” i Eames stolen? Eller sådan… Slappe af? Hvis det giver mening?
  Ellers super fede billeder! Jeres blog er fantastisk, jeg får SÅ mange ideer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes man sidder godt i den, ryglænet har et meget behageligt svaj – og med et skind i bliver den kun endnu bedre. Men jeg vil ikke sige, at det er en stol, man kan “putte” i.. Den er ikke stor nok til, at man kan hive benene op under sig, og ryggen er heller ikke høj nok til at man kan læne sig tilbage og nuppe en lur. Men man sidder godt i den, og det er hyggeligt at gynge i den. Håber det er svar nok? Du kan jo evt. smutte fordi en butik og afprøve den, så er det nok lidt nemmere at afgøre, om det er sådan en stol du er ude efter. Jeg er i hvert fald meget glad for min – men det er nok også fordi, at jeg synes den er virkelig smuk at se på ;-)
   – Og tak for de søde ord, så dejligt at høre, at du kan bruge idéerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  hej med jer
  Tak for en god blog som jeg tjekker dagligt!
  Kan I fortælle mig, hvor jeg kan købe stolen i forretning istedet for nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, det er vi glade for at høre :-)
   Jeg har købt stolen i Indbo – men den forhandles fx også i Paustian eller Illums Bolighus.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er din sorte “ledningslamp”? Den er utrolig dekorativ og enkel! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PÅ BESØG HOS KÄHLER