HOW TO STYLE: CLIPBOARDS

HOME PICS: MY TINY CLOTHING RACK

 photo clothing4_zps2a136ab6.jpg photo clothing2_zpsc626be28.jpg photo clothing1_zps05bc3cb5.jpg

Lidt detaljebilleder fra mit soveværelse, hvor jeg endelig har fået min bøjlestang hængt (ordentligt!) op igen. Det er godt jeg har en sød far, der kan komme mig til undsætning, når mine egne handywoman-skills svigter og ravplugsne flyver ud af væggen. Egentlig har i set det meste før, da jeg tidligere har vist både marmorkasserne (se en guide til hvordan de laves her), mit hjemmelavede billede (print det gratis her) og arbejdslampen, men nu får I det lige i en sammenhæng. Jeg ville allerhelst have et fint og stort tøjstativ stående, men da pladsen er lidt trang, blev det her løsningen, og jeg er faktisk blevet rigtigt godt tilfreds med det, da den svævende bøjlestang gør, at det ikke bliver alt for tungt at se på. Bøjlestangen er i øvrigt fra IKEA, modellen hedder “Mulig” og den har en fantastisk god pris på 29 kroner! Den kan justeres i størrelsen så den bliver mellem 60-90 centimeter, og den er derfor virkelig praktisk til de lidt mindre rum :-)

Translation: Some detail photos from my bedroom, where I finally got my clothing rack up again. Actually you have seen the most, as i have showed both the marble boxes (see a guide on how they are made here), my homemade printable (print it for free here) and the work lamp before, but here it is in the right context :-)

Mette.

22 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW TO STYLE: CLIPBOARDS