UGENS BLOG PÅ ALTFORDAMERNE.DK

HOME PICS #6 SOME SNAPS OF MY BEDROOM

 photo sov1_zps786b4c85.jpg photo sov4_zps4a4cd282.jpg photo sov3_zpsd12672a1.jpg photo sov2_zpsed1bad67.jpg photo sov5_zps8e7464b4.jpg photo sov6_zps20483ba8.jpg

Her er lidt billeder fra mit soveværelse, der efterhånden er ved at være, som jeg gerne vil have det, nemlig lyst, simpelt og lidt råt. For mig er det vigtigt at mit soveværelse er lyst og let, og af selv samme grund ejer jeg kun helt hvidt ensfarvet sengetøj. De gamle Carlsberg ølkasser har jeg haft med mig de sidste 10 år, og de er noget af det kæreste jeg ejer, jeg smider dem aldrig ud :-D Netop fordi at rummet er så hvidt, synes jeg at de kommer helt til sin ret, ved at være det eneste i farve i rummet. Beklager den ringe billedkvalitet på nogle af billederne, som er taget med min iPhone fordi mit spejlrefleks driller mig for tiden.

Translation: Some pictures of my bedroom. I like it simple, bright and raw. To me it’s important that my bedroom turns out as light as possible and that’s why I only have white bedding. The old beer-boxes are the only things in color in the room and they have been with me for the past 10 years. I will never let go of them :-D I’m sorry for the lack of quality in some of the pictures, since they have been shot with my iPhone and my other camera isn’t willing to corporate these days.

Camilla Marie

Photobucket

32 COMMENTS

 • Carlsberg ølkasser er god stil.. Har selv en i den lille udgave:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et dejligt soveværelse du har :) Elsker detaljen med “SOV” kopperne og de fine sommerfugle fotos. Og det dér med det lyse – dét elsker jeg også. Det er som at vågne op i himlen når sådan et hvidt soveværelse bliver badet i morgensol :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak hvor er du sød :-) Ja det er præcis som at vågne op i himlen ehhe, det giver bare god energi :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Er helt vild med din hylde med designletters kopperne og de fine sommerfugle prints fra hagendornhagen, kæmpe inspiration :-)
  Er dine prints deres A5 størrelse? Hvilke rammer har du valgt at bruge dertil? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak :-D Det er faktisk a4, som der er rammet i en lidt større ramme, da det lige var dem jeg havde liggende :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Er helt tosset med de sove værelse.. Virkelig fint, stil rent men stadig med stor personlig sans.. Men jeg kunne helt vildt godt tænke mig at vide hvor stor din lejighed er? For når du ligger de billeder og syndes jeg bare den ser så kæmpe stor ud.. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak :-D Min lejlighed er ikke så stor, den er omkring 62 m2, men jeg tror det er de lyse ting der måske gør at den ser større ud :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Helt enig, jeg kunne aldrig finde på at bruge andet en Hvidt sengetøj! :) Det er også vigtigt for mig at min seng har et helt roligt udtryk :)

  Bliver nødt til at høre; hvor er de fine sommerfugle print fra?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hihi det er godt at høre at det ikke bare er mig :-D Sommerfuglene er fra Hagendornhagen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe breck

  Sikke et lækkert soveværelse. Jeg er især vild med design letters idéen – genialt!
  Det ville være super fedt, hvis i kunne lave et indlæg med noget inspiration til kaldenere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare lyst og lækkert :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det fint ud! Lækker stil :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig pænt, lettere industriel indretning! Jeg er vild med det :-)
  Sådan nogle Carlsberg kasser er simpelthen for fede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Altid super fine opslag!
  I er meget inspirerede alle 3.
  Ville lige høre hvor din fine kuffert er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, er glad for at vi kan inspirere dig :-) Det er faktisk ikke en kuffert, men en kiste jeg har fundet på loppemarked ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det en sort kuffert som er paa det nederste? Hvor har du fundet den henne?

  /k

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  hvor er hylden fra? :-)så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nok lidt for hvidt til min smag – men fedt fordi det er så gennemført!
  Kender det alt for godt – har også en Tuborg der har fulgt mig i en hel del år nu, og fandt en præcis magen til for et par måneder siden til kun 100 kr :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Kirstine

  Jeg er VILD med det simple look! Især hylden med de fine billeder og fyrfads stager? Dejligt at se, at det er ok med det helt enkle uden en milliard farver! Jeg har det med mit hjem, præcis som du beskriver dit soveværelse: Lyst og let (og enkelt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • the beer boxes are awesome and you’re right ; never remove them or give them away.

  nica
  http://seeyouatnine.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love this pics!!!! Marzia

  http://www.myworldapart.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Hejsa.. Hvor er det et fint og stilrent soveværelse :) Hvor har du købt metalspanden henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak :-) Metalspanden er faktisk en grill-spand købt i Bilka for nogle år siden ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LK

  Fedt soveværelse! :)

  Hvor får man fat i den type vasketøjskurv du har i metal??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Falkenberg

  Hvor du købt den hylde du har hængende over sengen? Det ser virkelig flot ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katja

  hvor har du købt de hvide bøjler henne?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej.
  Hvor har du købt dine Nike air max Thea henne? Jeg er selv helt vild med dem, men de er simpelthen så svære at finde. Da de er udsolgt i de fleste butikker.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UGENS BLOG PÅ ALTFORDAMERNE.DK