THE PRETTIEST KNIFE MAGNET AND CLOSE-UPS FROM MY KITCHEN

SMALL LIVING ROOM UPDATE

Indlægget er sponsoreret af Ellos

via HOMESICK.nu

Et lille kig ind i min stue, hvor jeg åbenbart kører et gråt farvetema. Jeg må virkelig stoppe med at erhverve mig flere grå sager, det er simpelthen for kedeligt.. Men det var egentlig ikke, hvad indlægget her skulle handle om, jeg vil nemlig vise jer tre fine nye nips-sager, jeg har klikket hjem fra yndlings-Ellos. Selvom jeg hverken har tilføjet eller rykket rundt på møbler, så gør sådan lidt nyt dimseri altså alligevel en betydelig forskel. Jeg føler i hvert fald, at min stue har fået en lille update :-)

via HOMESICK.nuPudebetræk i bomuldvelour // Monteringspude

Siden jeg udgav indlægget her, har jeg drømt om velour, så da jeg spottede denne mærkegrønne skønhed af en pude, slog jeg til. Den var faktisk tiltænkt sofaen, men til en start har den lige fået lov til at agere rygpude i gyngestolen. Kvaliteten er super fin, men prisen er næsten det bedste af det hele – betrækket koster nemlig kun 49 kroner, og for 79 kroner får du en monteringspude med. Det er altså en stærk pris, særligt sammenlignet med de andre velourpuder jeg har kigget på, som alle har kostet mellem 700 og 900 kroner. Jeg fatter simpelthen ikke, hvorfor pyntepuder skal koste så mange penge.. Så stor anbefaling af den budgetvenlige Ellos-pude herfra.

via HOMESICK.nuBobette Plakat

Min nye plakat har jeg haft et godt øje til, siden Camilla Marie tippede om den i indlægget her. Jeg er vild med den helt simple streg. Den måler 50 x 70 centimeter (hvilket i øvrigt passer perfekt til IKEAs Strömby rammer) og er trykt på 150 grams silkepapir.

via HOMESICK.nuArtell Bordlampe

Min trang til at klikke glasklokke-lampen hjem opstod ret spontant, men ikke desto mindre spår jeg, at det er en lampe, jeg virkelig bliver glad for. Min kæreste mener, at den minder lidt om noget fra et laboratorie, men jeg synes altså, at den er hyggelig. Til en start har den fået plads på sofabordet, hvor vi ikke rigtigt har nogen belysning, men jeg forestiller mig, at den også kunne gøre sig rigtigt fint på mit rullebord, så måske den flytter sig inden længe.

I øvrigt vil jeg lige tippe om, at I lige nu kan spare 20% på alle boligtekstiler, dekoration, indendørsbelysning, tapeter, gulvtæpper og møbler hos Ellos med rabatkoden 345710. Tilbudet kan benyttes en gang pr. kunde og gælder til og med 21. august 2016. Rabatten fratrækkes ved kassen og kan ikke kombineres med andre tilbud og nedsatte varer. Bare hvis I nu også skulle trænge til en lille opdatering af stuen eller et andet rum :-)

Translation: Yesterday I recieved a package from favorite-Ellos containing these three cool items: a velour cushion, a cool poster and a glass bell lamp. I’m so happy about all of them, and even though I haven’t added or moved around any furniture it kind of feels like a tiny living room update anyway. Do you like it?

Mette.

Indlægget indeholder annonce links // This post contains ad links

7 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE PRETTIEST KNIFE MAGNET AND CLOSE-UPS FROM MY KITCHEN