NEW IN: BLACK PIPE CLOTHING RACK

5 LIVING ROOM FAVORITES

Indlægget er sponsoreret af Cane-Line
Cane-Line

1 / 2 / 3 / 4 / 5

For tiden er jeg på udkig efter lidt nye elementer til vores stue. Den er blevet en anelse for grå, og så skal der bare ske noget nyt. Derfor har jeg været inde forbi Cane-Line og lure lidt på deres fine ‘Elements‘ kollektion, der består af komfortable og stilfulde møbler samt boligtilbehør, som er af virkelig høj kvalitet. Og tro mig, vi har testet dem, for som I måske husker, præsenterede vi jer allerede for Cane-Line for en måneds tid siden. Her viste vi jer bl.a. vores styling af deres virkelig smukke SENSE sofa. SENSE sofaen er af det bambuslignende materiale rattan, og den er simpelthen så smuk. I familie med sofaen er Curve Lounge Chair, som jeg har udvalgt til collagen her. Stolen er håndflettet i bæredygtig rattan og designet af Foersom & Hiort Lorenzen. Jeg synes simpelthen den er så fin, og jeg ville elske at tilføje den til vores sofaarrangement sammen med den fine plaid. Det samme gælder for Divine puffen. Den ville dog ikke kun få plads i vores stue, da den også kan tåle at stå udenfor. Den er nemlig (ligesom det også gælder for resten af Cane-Lines udendørs møbler) designet i et meget slidstærkt materiale, der gør at den kan klare både sol, regn og rusk. Så mega smart!

Det elegante Roll bord har jeg også et virkelig godt øje til. Nu ejer jeg godt nok allerede et sort rullebord, men jeg ville ønske, at jeg havde spottet dette først. Både fordi det er rundt, og dermed også fungerer godt ude i rummet og ikke kun langs en væg, men især fordi at den øverste plade kan løftes af, så den fungerer som en selvstændig bakke. En virkelig pæn og funktionel detalje! Til sidst har jeg også kastet min kærlighed på Lighthouse lanternen. Jeg er vild med dens markante udtryk. Dog ville jeg i første omgang ikke anvende den som lanterne, men derimod som et lille urbant drivhus. Eller måske bare som en form for udstillingmontre til mine planter. Det kunne virkelig se fint ud, tror I ikke? Den ryger i hvert fald på ønskelisten :-)

I kan tjekke resten af Cane-Lines fine udvalg her og følge dem på Instagram lige her.

Translation: The Danish interior brand Cane-Line has really found its way to my heart. These are some of the things I’m dreaming of right now – all from their ‘Elements’ collection. 

Mette.

 

 

 

2 COMMENTS

 • Laura

  når du skriver linksene på den måde, er det mega svært at ramme rigtigt med fingeren hvis man læser med fra sin smartphone :-( vil ellers gerne vide hvad rullebordet koster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • HOMESICK

   Det er simpelthen fordi, at der mangler et link til rullebordet. Bordet er nemlig endnu ikke på webshoppen endnu, idet det er med i den ny kollektion, som først kan købes om en uges tid. Men prisen er 2.699 kroner, og det kommer både til at kunne både fåes i hvid og sort.

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NEW IN: BLACK PIPE CLOTHING RACK