NÅR 3 BLIVER TIL 2 - ET LILLE FARVEL

FINE KUNSTPLAKATER TIL UNDER 200 KRONER

Abstrakt kunst1. Julius Bisser | 2. Pablo Picasso | 3. Julius Bissier | 4. Henri Matisse | 5. Pablo Picasso | 6. Julius Bissier

Hvis I er fan af at shoppe på loppemarkeder, så gætter jeg på, at I også vil synes om dette. Noget jeg i hvert fald selv synes er ret hyggeligt, er at lure diverse plakatshops igennem for fine kunstplakater. Og her mener jeg ikke de gængse plakatshops som eksempelvis Desenio eller Justspotted (ikke at der er noget galt med disse overhovedet, de har ligesom bare klaret udvælgelsesprocessen for én), men derimod de store og altomfavnende plakatshops som Allposters og Posterland.

Det gode ved disse shops er nemlig, at de har et gigantisk udvalg af plakater. Det er her loppemarkedsfølelsen kommer ind, for for at man finder guldet, kræver det altså en smule tålmodighed og en hel masse sider, der skal bladres igennem. Til gengæld kan man finde rigtigt mange smukke kunstplakater, som er knapt så hypede og samtidig til nogle ret gode priser. Som eksempel har jeg fundet disse 6, der alle koster under 200 kroner. Nr. 2. kan endda erhverves for sølle 49 kroner. Så selvom man ikke kan køre ægte loppemarkedsstil og prutte om prisen, så kan man altså stadig godt klikke et par fine plakater hjem og føle, at man har gjort en virkelig god handel.

De plakater jeg har udvalgt her, er dog bare en lillebitte brøkdel af det kæmpe store udvalg, og jeg vil næsten vove at påstå, at man kan finde alt derinde – store plakater, små plakater, abstrakt kunst, fotografier, filmplakater, reklameposters, you name it. Selv blev jeg ret nostalgisk, da jeg faldt over denne plakat, som jeg helt tydeligt kan huske hang over min seng på mit gamle børneværelse :-) I finder udvalget her og her. Det kræver som sagt lidt tålmodighed, men jeg lover jer, at der er mange fine sager.

Mette.

 

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR 3 BLIVER TIL 2 - ET LILLE FARVEL