GIRLY AND COLORFUL

PLAYTYPE CALENDAR

 photo Skaeligrmbillede2013-02-15kl131418_zps3bdc42d8.png

I har måske allerede set disse kalender-plakater fra Playtype rundt omkring i blogland, men jeg synes de er så smukke, at de fortjener at blive delt endnu mere! Playtype er kendt for deres typografi plakater, og jeg er selv stor fan af dem. De af jer, der følger HOMESiCK på Instagram (homesickblog) har måske også set, at jeg endelig har fået hængt min “g” plakat op på væggen – og jeg elsker den allerede! Enkle og store plakater fungerer bare virkelig godt, set fra min optik. Derfor ville jeg bestemt heller ikke have noget imod, at have en af disse smukke plakater hængende (om jeg så kunne nænne at skrive på den, er en anden sag) Kalenderne fås i to størrelser og kan købes lige her.

 photo 2-11_zps19738799.jpgSource: Weekday Carnival

Mette.

Photobucket

4 COMMENTS

 • Ja, de er bare SÅ flotte – og ville faktisk også være in tvivl om jeg kunne nænne at skrive på dem, hvis jeg var så heldig at have en på væggen. Ha en dejlig weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja ikke? Det ville næsten være synd, når de er så smukke i sig selv :-) også rigtig dejlig weekend til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Mette.
  Virkelig flot plakat! Har du købt en ramme tll din “g” plakat? :-) Tænker at det umiddelbart kunne være lidt svært at finde i så stor en størrelse til en god pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GIRLY AND COLORFUL